Merk in de spotlights: Someday

Door Jorrit Deckers - 27 januari 2022
Misschien ken je het merk al, misschien ook niet. Maar de kleren van Someday zitten comfortabel en ook zijn ze stijlvol. Het merk is de afgelopen jaren gegroeid en heeft nu zelfs meer dan 30 verkooppunten in Nederland alleen al!

Het damesmerk is echt gemaakt voor de trendy vrouw die houdt van een unieke, originele en tikkeltje uitdagende kleding stijl. 

Someday gaat altijd mee met het seizoen, dus bijvoorbeeld in de herfst zijn er kleren met herfstkleuren en in de winter weer hele andere kleuren, wat hun eigenlijk altijd mee laat gaan met de trends. Maar, ook al is Someday trend gericht, ontbreekt er niks aan de kwaliteit. Alles is mooi gesneden en de pasvorm is voor elke maat juist gemaakt. 

Someday kleding is gemaakt om je de hele dag mooi en stijlvol door het leven te laten gaan, maar dan met het gevoel van een comfy outfit.

Dit neemt ook niet weg dat Someday kleding bij meerdere soorten gelegenheden gedragen kunnen worden, omdat ze toch zoveel verschillende soorten kleding hebben, is voor alles wel een outfit te vinden. 

Hier komen een paar voorbeelden van casual kledingstukken van Someday:
 
Deze 3 truien zijn ook nog een goed voorbeeld van hoe Someday met de trends omgaat, zoals net genoemd komt de groene trui van de herfstcollectie en de beige trui van de wintercollectie.

Someday geeft zelfs de optie om er helemaal chic bij te lopen met hun kleding. Er zijn genoeg keuzes binnen de collectie en je kan blijven combineren met verschillende items van bijvoorbeeld YaYa en Opus.

Someday verkooppunt
Op dit moment verkopen we de dameskleding van Someday alleen in onze winkel in Beek. Hier kun je gratis voor de deur parkeren èn genieten van een heerlijke cappuccino tijdens of na het shoppen. Deze krijg je natuurlijk van het huis.

Jouw nieuwe outfit van Someday koop je bij Castelijn Mode Beek.