Naar boven
  • Werkdag voor 15:00 besteld, morgen gratis bezorgd
  • 14 dagen bedenktijd
  • Gratis achteraf betalen met Afterpay
  • Niet goed? Geld terug!

Dameskleding Online

Dameskleding

Dameskleding en vrouwen. Dat zijn 2 dingen die je niet los van elkaar kan zien. In de kledingkast van een vrouw is altijd plaats voor meer! Gelukkig kan je dan goed slagen bij Castelijn Mode Beek. Wij hebben dameskleding in verschillende stijlen.
Trek iets positiefs aan, dat past altijd.
Dameskleding
Dameskleding beek
Dameskleding online
Dameskleding Limburg
 

Dameskleding trends van 2020

In 2020 zien we de trends van 2019 heel goed doorzetten en dan vooral de funcionele trend. We zijn steeds drukker en gaan van het ene naar het andere. Het ene moment moet je er netjes opstaan voor je werk en een uur later moet je weer lekker casual zijn als je de kinderen ophaalt van school. En dat allemaal moet in een outfit en die trend zien we heel erg terug komen. Niet alleen in de look van de outfit, maar ook zeker in de feel van de outfit. De stoffen worden steeds beter verwerkt, zodat ze tegen verschillende omstandigheden kunnen.
Daarnaast komt de duurzaamheid steeds meer aan bod. Je ziet het steeds meer in het nieuws en ook de kledingmerken gaan steeds meer kijken naar duurzame middelen en grondstoffen.

Meer dameskleding:
Ontdek meer van deze topmerken:

Dameskleding online

Behalve onze winkel kan je ook makkelijk dameskleding online bestellen in onze webshop. Hier vindt je de beste collecties uit onze winkel. Je besteld makkelijk en natuurlijk altijd helemaal veilig. Bestel je op een werkdag voor 15:00? Dan heb je jouw nieuwe dameskleding de volgende dag al in huis. Weet je nog niet helemaal zeker of het de juiste maat is? Bestel dan met Afterpay, dan betaal je pas na 14 dagen. Daarom betaal je alleen maar voor de kleding die je ook echt zelf wilt dragen. En je hebt natuurlijk altijd 14 dagen de tijd om te bedenken of je de kleding leuk vindt.

Dameskleding bestellen met Afterpay

Past die top het wel bij die leuke jeans die ik in de kast heb liggen? Is het wel de juiste maat wat ik bestel? Dadelijk is de kleur anders als op het plaatje? Dat kunnen allemaal vragen zijn die je hebt voordat je iets leuks gaat bestellen. Als je besteld met Afterpay dan betaal je achteraf, waardoor je eerst op je gemak kan kijken of het wel het item is wat je wilt hebben. Na 14 dagen krijg je automatisch een bericht van Afterpay, tenzij je het natuurlijk hebt terug gestuurd. Dan haalt Afterpay het bedrag van het retour gestuurde item er vanaf. Maar is het ook geldig op items uit de sale? Ja zeker ook op afgeprijsde items kan je gebruik maken van Afterpay.