Naar boven
  • Werkdag voor 15:00 besteld, morgen gratis bezorgd
  • 14 dagen bedenktijd
  • Gratis achteraf betalen met Afterpay
  • Niet goed? Geld terug!

Dameskleding Online

Dameskleding online bij Castelijn Mode Beek

Dameskleding kan je makkelijk online bestellen bij Castelijn Mode Beek. In de kledingkast van een vrouw is altijd plaats voor meer! Gelukkig kan je dan goed slagen bij Castelijn Mode Beek. Wij hebben dameskleding in verschillende stijlen en van verschillende merken.
Trek iets positiefs aan, dat past altijd.

Dameskleding trends van 2020

In 2020 zien we de trends van 2019 heel goed doorzetten en dan vooral de funcionele trend. We zijn steeds drukker en gaan van het ene naar het andere. Het ene moment moet je er netjes opstaan voor je werk en een uur later moet je weer lekker casual zijn als je de kinderen ophaalt van school. En dat allemaal moet in een outfit en die trend zien we heel erg terug komen. Niet alleen in de look van de outfit, maar ook zeker in de feel van de outfit. De stoffen worden steeds beter verwerkt, zodat ze tegen verschillende omstandigheden kunnen.
Daarnaast komt de duurzaamheid steeds meer aan bod. Je ziet het steeds meer in het nieuws en ook de kledingmerken gaan steeds meer kijken naar duurzame middelen en grondstoffen.

Meer dameskleding:

Dameskleding van topmerken

In onze winkel en webshop vind je de beste merken die er zijn. Hieronder hebben we een klein overzicht gemaakt van de top 3 merken die we in de winkel hebben en ook in de webshop.
YaYa

YaYa is een dameskleding merk met een scandinavische uitstraling maar ze zijn toch echt 100% Nederlands. Je kan ze herkennen aan de pastel tinten die ze gebruiken maar de modellen van de items zijn vaak uitdagend. Daarom is YaYa kleding altijd zo herkenbaar.

YaYa kleding online
 
Studio Anneloes
Studio Anneloes

Een paar keer per jaar komt het merk Studio Anneloes met een nieuwe collectie. Daarom ligt het vaak niet lang in de winkel. Behalve hun vertrouwde basis collectie. Die is het hele jaar verkrijgbaar. Maar het gene waar ze het meeste om bekend staan is toch echt een kwaliteit van de kleding. Die is namelijk gemaakt van Travel stof. Dat is materiaal die je niet hoeft te strijken. Je kan het zo vanaf de waslijn de kast in hangen en het is weer ready to wear. Ben je benieuwd? Kijk dan snel tussen de collectie van Studio Anneloes

Studio Anneloes online
 
Geisha

Misschien een onbekende maar we willen het toch even uitlichten waarom Geisha hier tussen staat. Het is een merk wat met bijna alle merken te combineren is. Of het nu met YaYa of Summum is het maakt niet uit en je kan het er mee combineren. 

Geisha Online
 

Dameskleding online

Behalve onze winkel kan je ook makkelijk dameskleding online bestellen in onze webshop. Hier vindt je de beste collecties uit onze winkel. Je besteld makkelijk en natuurlijk altijd helemaal veilig. Bestel je op een werkdag voor 15:00? Dan heb je jouw nieuwe dameskleding de volgende dag al in huis. Weet je nog niet helemaal zeker of het de juiste maat is? Bestel dan met Afterpay, dan betaal je pas na 14 dagen. Daarom betaal je alleen maar voor de kleding die je ook echt zelf wilt dragen. En je hebt natuurlijk altijd 14 dagen de tijd om te bedenken of je de kleding leuk vindt.

Dameskleding bestellen met Afterpay

Past die top het wel bij die leuke jeans die ik in de kast heb liggen? Is het wel de juiste maat wat ik bestel? Dadelijk is de kleur anders als op het plaatje? Dat kunnen allemaal vragen zijn die je hebt voordat je iets leuks gaat bestellen. Als je besteld met Afterpay dan betaal je achteraf, waardoor je eerst op je gemak kan kijken of het wel het item is wat je wilt hebben. Na 14 dagen krijg je automatisch een bericht van Afterpay, tenzij je het natuurlijk hebt terug gestuurd. Dan haalt Afterpay het bedrag van het retour gestuurde item er vanaf. Maar is het ook geldig op items uit de sale? Ja zeker ook op afgeprijsde items kan je gebruik maken van Afterpay.