Naar boven

Herenkleding

Herenkleding
One-Stop-Shop voor herenkleding

Castelijn Mode Beek is de One-Stop-Shop voor mannen. In onze winkel in Beek èn in onze webshop hebben wij de beste merken voor mannen zoals: PME Legend, Cast Iron, State of Art, Vanguard, Ledûb en Roy Robson. Zo vind je bij ons alles op het gebied van casual-, vrijetijds- en businessmode.

Herenkleding online

Of het nu gaat om trendy herenkleding online of om een zakelijke outfit. Je vindt dit allemaal bij Castelijn Mode Beek in de webshop èn in de winkel. Hier vind je een outfit die van top tot teen perfect bij je past. Zo hoef je als man zijnde niet meer langs alle winkels, maar vind je alles onder één dak! Zo kun je genieten van het gemak van thuiswinkelen, maar ook van de hulp van onze fashion- stylisten in de winkel. Bestel je toch het liefste Herenkleding online, dan kun je ook makkelijk achteraf betalen met Afterpay. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan.

Top 5 heren merken

Bij Castelijn Mode Beek zijn we ooit begonnen met alleen maar herenkleding. Vandaar dat wij wel durven te zeggen dat we er verstand van hebben. En zeer zeker van de merken. Daarom hebben wij een lijstje gemaakt met de beste herenmerken van dit moment.
1. PME Legend
Dit merk behoeft eigenlijk geen uitleg. Is één van de bekendste merken van Nederland.
2. State of Art
Oerhollands en het merk staat bekend om de connectie met de autosport. Dat zie je ook heel goed terug in de collectie.
3. Cast Iron
Stoer, maar met oog voor details, zo kun je Cast Iron het best omschrijven.
4. Vanguard
Waar State of Art de connectie heeft met auto's, heeft Vanguard deze met motors. Dit zie je terug komen in hun collectie.
5. Roy Robson
Naast alle casual- en vrijetijdskleding zit er ook een merk tussen dat bekend staat om hun kostuums. En dat is natuurlijk Roy Robson.

Herenkleding bij Castelijn Mode Beek

Bij Castelijn Mode Beek moet je zijn voor je herenkleding. We zijn ooit begonnen als een herenmode-zaak en dat zie je nog steeds aan veel dingen terug . Of het nu voor een leuke outfit is om in op stap te gaan of een kostuum voor je bruiloft, niks is ons te gek! Daarom slaag je altijd voor je herenkleding bij Castelijn Mode Beek. Shop je toch liever vanuit thuis? Geen probleem, bestel dan makkelijk en snel de leukste kleding in onze webshop.

Pig en Hen bij Castelijn Mode Beek
Heren broeken en jeans
Herenkleding
Herenkleding online