Naar boven

Begrafeniskleding

Begrafeniskleding, wat moet ik aan?

Als je een begrafenis hebt is het altijd lastig wat je allemaal moet regelen. Als alles geregeld is moet je ook nog eens denken aan de kleding die je draagt. Waarschijnlijk heb je een hele kledingkast vol met kleding maar het is allemaal niet bedoelt voor begrafeniskleding.

Wat ‘’mag’’ je aan tijdens een begrafenis?

Tegenwoordig mag je een nette spijkerbroek aan tijdens een begrafenis maar toch ziet het er netjes uit als je een donkere minder opvallende broek te dragen. Als vrouw zijnde is het ook netjes als je een donkere, zwarte rok draagt. Daarnaast is het ook verstandig om te kijken wat op de rouwkaart staat. Soms heeft de familie een kleding advies hier op gezet. Als dat er op staat volg dit advies dan ook!

Voor mannen is het altijd een mogelijkheid om traditioneel te gaan in een zwart kostuum. Daarop een overhemd met een stropdas. Voor het compleet te maken horen daar wel donkere nette schoenen onder.

Voor de dames is het altijd goed als je een donkere jurk draagt. Zorg er dan wel voor dat die niet te open is. Daarnaast is het mogelijk om een mantel pak te dragen. Hierdoor ben je traditioneel gekleed.

Mogelijkheden begrafeniskleding bij Castelijn Mode Beek

Tijd heb je nooit genoeg voor een begrafenis. Daarom bieden wij bij Castelijn Mode Beek snelle kleding vermaak voor jou begrafeniskleding. Kom je kijken voor de kleding dan zorgen wij dat jou kleding de volgende dag klaar is bij ons eigen atelier. Hierdoor hoef je al niet meer te denken aan je begrafeniskleding.

Heb je een begrafenis, kom dan naar Castelijn Mode Beek en wij zorgen voor de rest!