Naar boven
  • Werkdag voor 15.00 besteld, morgen in huis
  • Gratis bezorging op Nieuwe Collectie Sale items gratis bezorgd vanaf €40,-
  • 14 dagen bedenktijd
  • Gratis achteraf betalen met Afterpay

Begrafeniskleding

Begrafeniskleding, wat moet ik aan?

Als je een begrafenis hebt is het altijd lastig wat je allemaal moet regelen. Als alles geregeld is moet je ook nog eens denken aan de kleding die je draagt. Waarschijnlijk heb je een hele kledingkast vol met kleding maar het is allemaal niet bedoeld alsr begrafeniskleding.

Wat ‘’mag’’ je aan tijdens een begrafenis?

Tegenwoordig mag je een nette spijkerbroek aan tijdens een begrafenis, maar toch ziet het er netjes uit als je een donkere, minder opvallende broek draagt. Als vrouw zijnde is het ook netjes als je een donkere, zwarte rok draagt. Daarnaast is het ook verstandig om te kijken wat op de rouwkaart staat. Soms heeft de familie een kledingadvies hier opgezet. Als dat er op staat volg dit advies dan ook!

Voor mannen is het altijd een mogelijkheid om traditioneel te gaan in een zwart kostuum. Daarop een overhemd met een stropdas. Om het compleet te maken horen daar wel donkere nette schoenen onder.

Voor de dames is het altijd goed als je een donkere jurk draagt. Zorg er dan wel voor dat die niet te open is. Daarnaast is het mogelijk om een mantelpak te dragen. Hierdoor ben je traditioneel gekleed.

Mogelijkheden begrafeniskleding bij Castelijn Mode Beek

Tijd heb je nooit genoeg voor een begrafenis. Daarom bieden wij bij Castelijn Mode Beek snelle kledingvermaak voor jouw begrafeniskleding. Kom je kijken voor deze kleding, dan zorgen wij dat jouw kleding de volgende dag vermaakt is in ons eigen atelier. Hierdoor hoef je al niet meer te denken aan je begrafeniskleding.

Heb je een begrafenis, kom dan naar Castelijn Mode Beek en wij zorgen voor de rest!