Naar boven
  • Op een werkdag voor 22.00 besteld, morgen in huis
  • GRATIS verzending in december! 🎁
  • 14 dagen bedenktijd Slechts €4,75 retour kosten
  • Niet goed? Geld terug!

Cast Iron Jeans

Cast Iron Jeans
Cast Iron Jeans

Cast Iron jeans broeken zijn slim fit modellen en ze noemen het ook zelf Premium Denim. Ze hebben een paar ‘’standaard’’ modellen in de collectie die gewoon altijd super van kwaliteit zijn. Daarnaast komen ze elke seizoen met nieuwe broeken. Wij hebben ze allemaal! Daarom kom je voor een Cast Iron Jeans naar Castelijn Mode Beek

Cast Iron Jeans wassen

Een Cast Iron jeans hoor je eigenlijk niet te wassen. Je krijgt het echte denim gevoel in je broek als je die laat luchten en niet doet wassen. Maar als je toch wilt wassen doe het dan binnenste buiten, zonder wasmiddel op maximaal 30 graden. Laat je Cast Iron jeans drogen door die gewoon op te hangen.

Cast Iron Jeans online bestellen
Wil je een Cast Iron jeans online bestellen? Ook dat kan bij ons! Wij hebben een grote collectie in onze wbeshop waaruit je kan kiezen. Bestel je op een werkdag voor 22:00 uur? Dan heb je jouw jeans morgen al in huis. Twijfel je nog een beetje? Betaal dan met Afterpay en je betaald pas na 14 dagen, zodat je eerst rustig de jeans broek kan passen. Je nieuwe Cast Iron jeans bestel je natuurlijk bij Castelijn Mode Beek!