Naar boven

Expresso blazer

Expresso blazer
Expresso blazer

Een Expresso blazer straalt stijl uit en dat is precies wat je wilt. Maar daarnaast is het ook nog een heel fijn kledingstuk wat je kan dragen als het net even wat frisser is maar toch ook weer te warm is voor een jas. Dan loop je er toch stijlvol bij en krijg je het niet koud. Dat juist de Expresso blazers zo uiteenlopend zijn, is geen toeval. Het even ambitieuze als modieuze merk staat namelijk bekend om haar variaties. Bekijk snel onze collectie!

Zeer klantvriendelijk personeel, uitgebreide collectie, net is voor elk wat wils. Daarbij mooie gelegenheid om tijdens het shoppen een heerlijke kop koffie te nuttigen.
-Kiyoh beoordeling
 

Dames blazers

Zit er toch niet die ene leuke blazer bij die je zocht? Geen probleem! We hebben een grote collectie aan dames blazers!

Dames blazer
Expresso kleding

Ben je nog niet uitgekeken op de collectie van Expresso? Kijk dan snel in onze ruime collectie aan Expresso kleding.

Expresso kleding
 

Expresso blazer online

Heb je een leuke Expresso blazer gevonden? Of twijfel je toch nog een beetje? Bestel dan makkelijk via Afterpay en je betaald pas na 14 dagen waardoor je geen risico loopt met je bestelling. En wist je trouwens dat je ook niet verplicht account aan hoeft te maken in onze webshop? Je kan ook makkelijk en snel zonder account een bestelling plaatsen.

Naast onze webshop hebben we ook een mooie winkel in het Limburgse dorpje Beek. Hier hebben we 1200m2 aan modeplezier waar je altijd kan slagen. Hierhebben we meer dan 70 modemerken voor dames en heren. Tijdens het shoppen kan je ook even heerlijk tot rust komen in onze 53 koffiecorner waar we heerlijke kop koffie hebben en ook nog eens helemaal gratis. Ben je niet helemaal tevreden over de pasvorm van een item? Geen probleem ons eigen atelier vermaakt het voor je en ook dat is helemaal gratis!

Dus wacht niet te lang en kom eens gezellig kijk bij Castelijn Mode Beek en wie weet vind jij jouw nieuwe Expresso blazer!