Naar boven

Expresso truien

Expresso truien
Expresso truien

Expresso truien zijn ontworpen voor de modebewusten vrouwen. En dat laten ze ook echt zien in de klasse wat ze uitstralen. Is de trui op voorraad in onze winkel, dan kan je het artikel ook reserveren en wij hangen de Expresso trui binnen 2 uur voor je weg.

Ben uiterst tevreden. Website perfect - ruim aanbod, bekende merken, goede prijzen. Bestelling in winkel afgehaald - zeer vriendelijk personeel.
- Review van Kiyoh
 

Dames truien

Zit er toch niet die ene leuke trui bij die je zocht? Geen probleem! We hebben een grote collectie aan dames truien!

Dames truien
Expresso kleding

Ben je nog niet uitgekeken op de collectie van Expresso? Kijk dan snel in onze ruime collectie aan Expresso kleding.

Expresso kleding
 

Expresso truien online

Heb je een leuke Expresso trui gevonden? Twijfel je toch nog een beetje? Bestel dan makkelijk via Afterpay en je betaald pas na 14 dagen waardoor je geen risico loopt met je bestelling. En wist je trouwens dat je ook niet verplicht account aan hoeft te maken in onze webshop? Je kan ook makkelijk en snel zonder account een bestelling plaatsen.

Veel staat op onze webshop maar niet alles
Naast onze webshop hebben we ook een mooie winkel in het Limburgse dorpje Beek. Hier hebben we 1200m2 aan modeplezier waar je altijd kan slagen. Hier hebben we meer dan 70 modemerken voor dames en heren. Tijdens het shoppen kan je ook even heerlijk tot rust komen in onze 53 koffiecorner waar we heerlijke kop koffie hebben en ook nog eens helemaal gratis. Ben je niet helemaal tevreden over de pasvorm van een item? Geen probleem ons eigen atelier vermaakt het voor je en ook dat is helemaal gratis!

Dus wacht niet te lang en kom eens gezellig kijk bij Castelijn Mode Beek en wie weet vind jij jouw nieuwe Expresso trui!