Naar boven

Expresso vesten

Expresso vesten
Expresso vesten

Als je een item in je kledingkast moet hebben dan is het wel een Expresso vest. Deze zijn voor alles te gebruiken, zowel voor je vrijentijd als voor zakelijke outfits. Ze zijn heel makkelijk te combineren, zodat je die ook even snel erbij kan pakken als het even wat frisser is buiten.

Voor de derde keer wat bij Castelijn Fashion besteld. Alles werd keurig verpakt verstuurd.
- Review van Kiyoh
 

Dames vesten

Zit er toch niet die ene leuke blazer bij die je zocht? Geen probleem! We hebben een grote collectie aan dames blazers!

Dames vesten
Expresso kleding

Ben je nog niet uitgekeken op de collectie van Expresso? Kijk dan snel in onze ruime collectie aan Expresso kleding.

Expresso kleding
 

Expresso vesten online

Heb je een leuke Expresso vest gevonden? Twijfel je toch nog een beetje? Bestel dan makkelijk via Afterpay en je betaald pas na 14 dagen waardoor je geen risico loopt met je bestelling. En wist je trouwens dat je ook niet verplicht account aan hoeft te maken in onze webshop? Je kan ook makkelijk en snel zonder account een bestelling plaatsen.

Naast onze webshop hebben we ook een mooie winkel in het Limburgse dorpje Beek. Hier hebben we 1200m2 aan modeplezier waar je altijd kan slagen. Hierhebben we meer dan 70 modemerken voor dames en heren. Tijdens het shoppen kan je ook even heerlijk tot rust komen in onze 53 koffiecorner waar we heerlijke kop koffie hebben en ook nog eens helemaal gratis. Ben je niet helemaal tevreden over de pasvorm van een item? Geen probleem ons eigen atelier vermaakt het voor je en ook dat is helemaal gratis!

Dus wacht niet te lang en kom eens gezellig kijk bij Castelijn Mode Beek en wie weet vind jij jouw nieuwe Expresso vest!

Expresso vesten zijn heel erg clean en basic en dat maakt ze ook zo populair. Ze weten daar ook echt wat een vrouw nodig heeft. Niet heel erg gek als meer als 70% vrouw is die bij het merk werken. Ze gaan ook altijd mee met de mode en trends mee van het seizoen, waardoor het altijd een leuke collectie blijft.