Naar boven
  • Werkdag voor 15.00 besteld, morgen in huis
  • Gratis bezorging op Nieuwe Collectie Sale items gratis bezorgd vanaf €40,-
  • 14 dagen bedenktijd
  • Gratis achteraf betalen met Afterpay

Maison Scotch blouse

Maison Scotch blouse

Maison Scotch blousen zijn ideaal voor een lekker avondje stappen. Of je nu naar een verjaardag gaat of naar je lievelings-cafe met je vrienden, deze blouse moet je echt aantrekken! Daarom hebben wij altijd een ruime keuze in onze winkel. Ook in onze webshop hebben we Maison Scotch blousen.

Maison Scotch Blouse combineren

Een Maison Scotch blouse combineer je met je favoriete jeans, en als het buiten wat frisser is, nog een lekkere jas erop aan. De blouse wordt altijd volgens de laatste trends gemaakt en daar staat Maison Scotch dan ook om bekend. De blousen hebben een internationale uitstraling, maar met een Nederlandse pasvorm en daardoor supergoed te dragen.

Ze worden gemaakt door het jongere zusje van Scotch & Soda, in Nederland. Maar Maison Scotch haalt de inspiratie van over de hele wereld vandaan. Daarom zijn ze ook over de hele wereld te verkrijgen. Uiteraard ook bij Castelijn Mode Beek..... 


Maison Scotch Blouse shoppen
Voor een Maison Scotch-blouse kom je dus naar Castelijn Mode Beek of kijk je in onze webshop. Laat ze gratis verzenden naar onze winkel. Hier krijg je altijd een lekker kopje koffie tijdens of na het winkelen. Je kunt dus kiezen, online of offline winkelen bij Castelijn Mode Beek, en wij zorgen er altijd voor dat we voor je klaar staan. Daarom kun je ons bereiken via de telefoon, email of Facebook. maar ook via Whats App. Kom dus voor je Maison Scotch Blouse naar Castelijn Mode Beek.

Zoek je toch iets anders? Kijk dan eens naar de jeans-broeken of t-shirts van Maison Scotch