Naar boven

Maison Scotch t-shirt

Maison scotch t-shirt

Maison Scotch t-shirt is echt super voor te dragen tijdens de leukste feestjes. In onze winkel in Beek en op onze webshop vind je dan ook een ruime voorraad van deze populaire items. Het merk stamt af van het grote broertje Scotch & Soda. Maar een aantal jaar geleden hebben ze ook een dames merk gemaakt en daar zijn de Maison Scotch t-shirts uitgekomen.

Maison Scotch t-shirt volgens de laatste trends

Integenstelling tot de klassieke merken zijn de t-shirts van Maison Scotch altijd helemaal volgens de laatste trends. Hierdoor loop je er altijd bij volgens de nieuwste fashion trends. Gelukkig komen ze een paar keer per jaar met een nieuwe serie en ze worden elke keer beter en leuker. Een Maison Scotch t-shirt is een echte eye catcher!

Maison Scotch t-shirt shoppen

Als je een Maison Scotch t-shirt koopt bij Castelijn Mode Beek of in de webshop maak je altijd de beste keuze. Naast de grote collectie geniet je dan ook van vele voordelen. Je kan altijd achteraf betalen met Afterpay. Kom je toch naar de winkel in Beek dan krijg je altijd een super lekkere kop cappuccino of latte macchiato en bij elke aankoop buiten de actie’s spaar je automatisch voor een leuke waardecheque die we 2 keer per jaar versturen. Maar dames een Maison Scotch t-shirt moet je in je kast hebben hangen!