Naar boven
  • Op een werkdag voor 15:00 uur besteld, morgen gratis bezorgd
  • 14 dagen bedenktijd
  • Gratis achteraf betalen met Afterpay
  • Niet goed? Geld terug!

Maison Scotch t-shirt

Maison scotch t-shirt

Een Maison Scotch t-shirt is echt super om te dragen tijdens de leukste feestjes. In onze winkel in Beek en in onze webshop vind je dan ook een ruime voorraad van deze populaire items. Het merk stamt af van het grote broertje Scotch & Soda. Maar een aantal jaar geleden zijn ze begonnen met een damesmerk, en daar zijn onder andere de Maison Scotch t-shirts uitgekomen.

Maison Scotch t-shirt volgens de laatste trends

In tegenstelling tot de klassieke merken zijn de t-shirts van Maison Scotch altijd helemaal volgens de laatste trends. Hierdoor loop je er altijd helemaal hip bij. Gelukkig komt de fabrikant een paar keer per jaar met een nieuwe serie en deze worden elke keer beter en leuker. Een Maison Scotch t-shirt is een echte eye-catcher!

Maison Scotch t-shirt shoppen

Als je een Maison Scotch t-shirt koopt bij Castelijn Mode Beek of in de webshop maak je altijd de beste keuze. Naast de grote collectie geniet je dan ook van vele voordelen. Je kunt altijd achteraf betalen met Afterpay. Kom je toch naar de winkel in Beek, dan krijg je altijd een super lekkere kop cappuccino of latte macchiato. Bovendien spaar je bij elke aankoop (buiten de acties) automatisch voor een leuke waardecheque. Deze wordt 2 keer per jaar verstuurd. Dus dames, shop zo'n leuk Maison Scotch t-shirt!