Naar boven

Penn en Ink blazer

Penn en Ink blazer

Een blazer van Penn en Ink is bij de meeste dames wel bekend. En als ze er bekend mee zijn dan hebben ze er ook een, want hiervoor geld echt kijk kijk en willen hebben! De pasvorm is super fijn, ze zien er super leuk uit en de Penn en Ink blazer is super makkelijk te combineren
Zo kan je die sportief dragen met een jeans eronder maar ook wat chiquer met een pantalon er onder.

Penn en Ink blazer bij Castelijn Mode Beek

Bij Castelijn Mode Beek hebben de blazers van Penn en Ink echt een plekje gekregen, omdat het hele dames team er verliefd op is geworden. Gewoon de meest idealen blazer voor iedereen. Ben je 25 en combineer je die met een leuk t-shirt van Catwalk Junkie of je bent 55 en je draagt het met een item van Sandwich, het is echt voor iedereen een geschikt item.

Penn en Ink blazer online bestellen

Als je het voor 21:00 besteld dan heb je het de volgende dag al in huis. Twijfel je nog? Betaal dan met Afterpay, dan heb je 0% risico en betaal je pas als je het artikel echt thuis houdt, want je hebt 14 dagen de tijd voor het retour te sturen. Verzendkosten? Die heb je niet op de Penn en Ink blazer (tenzij die afgeprijsd is). Of anders kom gezellig naar Beek toe, wij zorgen voor de koffie!