Naar boven

Penn en Ink Jurk

Penn en Ink Jurk

Ben je opzoek naar iets nieuws? Kies dan eens voor een Penn en Ink jurk! Het is een helemaal Nederlands merk met Amerikaanse tinten. Ze zorgen dat hun kleding altijd flexibel, gemakkelijk en makkelijk is en dat is het zeker. Maar wel op een positieve manier dan. Doordat ze zo goed te combineren zijn past het heel goed in onze winkel in Beek. Het merk voegt heel veel toe aan andere merken zoals Jane Lushka, Five Unit, YaYa en ook Sandwich. Je hebt een Penn en Ink Jurk nodig als je stijl hebt.

Penn en Ink jurk trends

Je kan een Penn en Ink jurk dus goed combineren met leuke merken. Je kan ze ook herkennen aan dat ze altijd met de trends meegaan. Ze kijken goed naar Amerikaanse trends en laten dit aansluiten bij de Nederlands kleding. Hierdoor draag je altijd de nieuwst en leukste trends. Doordat het een Nederlands merk is hebben ze ook een Nederlandse pasvorm waardoor je nieuwe Penn en Ink jurk altijd goed zit.

Penn en Ink jurk bij Castelijn Mode Beek

Penn en Ink Jurken liggen bij Castelijn Mode Beek tussen de merken waar ze mee te combineren zijn. Maar ook in onze webshop hebben we een uitgebreide collectie. Bestel je voor 21:00? Dan heb je het morgen al in huis. Twijfel je nog? Bestel dan met Afterpay dan betaal je pas als je het echt thuis houdt. Of kom gezellig naar onze winkel in Beek daar staan de leukste stylisten van Nederland voor je klaar jou te helpen. Wij zorgen ook voor een lekkere kop koffie. Dus kom voor jouw nieuwe Penn en Ink naar Castelijn Mode Beek of winkel in onze webshop

Penn en ink jurk
Het merk: Penn en Ink

Het merk heeft een europese collectie met veel amerikaanse tinten erin. Zo zie je vaak het statement New York voorbij komen en dat hint ook naar hun achtergrond in Brooklyn. Je herkent het merk altijd aan hun eigen stijl. Vaak ''basic'' kleding items met een aantal statements erop waardoor je het merk altijd blijft herkennen. Ook is de kwaliteit die er altijd bovenuit steekt waardoor de kleding je altijd lekker comfortabel zit.