Naar boven
  • Op een werkdag voor 22.00 besteld, morgen in huis
  • GRATIS verzending in december! 🎁
  • 14 dagen bedenktijd Slechts €4,75 retour kosten
  • Niet goed? Geld terug!

Penn en Ink T-shirt

Penn en Ink T-shirt

Penn en Ink T-shirt is super fijn om te dragen als je gezellig met je vriendinnen gaat feesten. Daarnaast zijn ze super veelzijdig, want als je een blazer erop draagt kan je ze ook nog eens zakelijk dragen. Hierdoor zorgen ze dat ze voor iedereen geschikt zijn en ook altijd draagbaar. Penn en Ink T-shirt wat wil je nog meer?

Penn en Ink T-shirt combineren

Een Penn en Ink t-shirt kun je goed combineren met je favoriete broek. Zo kan je een pantalon er onder dragen voor het zakelijke maar ook een leuke jeans broek voor het sportief te houden. Wil je het helemaal sjiek maken draag het dan met een leuke blazer. Hou je echt van lekker casual draag dan jou Penn en Ink t-shirt met een leuk vest erop!

Penn en Ink t-shirt bij Castelijn Mode Beek

Een Penn en Ink t-shirt vind je bij Castelijn Mode Beek en op onze webshop. Bestel je voor 21:00? Dan heb je het de dag erna in huis. Maar je kan ook aangeven dat je het in de winkel wilt komen afhalen. In onze winkel zorgen wij voor de beste koffie van Zuid-Limburg! Twijfel je? Kom dan gezellig naar Beek en kijk lekker rond in onze winkel en wie weet vind je een leuk Penn en Ink T-shirt