Naar boven

PME Legend jas

PME Legend Jassen & jacks

Als er iets is wat lekker en comfortabel zit is het wel een PME Legend jas of jack. Je hebt ze in zomer- en winterversies en ze zijn allemaal even goed. In de winter zorgen ze er voor dat je lekker warm bent en blijft en dat is iets wat je in de zomer natuurlijk niet nodig hebt. De zomerjassen zorgen er weer voor dat je droog blijft als het regent. Natuurlijk lekken ze dan ook niet door!  Aan alles wordt gedacht bij een jas van PME Legend.

PME Legend jas combineren

Een jas combineren is altijd een beetje lastig, omdat je deze altijd over je hele outfit  heen draagt. Alleen met een stoere broek kun je het leuk combineren. Zo kun je kiezen voor een jeans van Cast Iron om het stoer af te stylen. Draag je het liever casual, dan kun je het beste een jeans  van Vanguard pakken of een chino van State of Art.

PME Legend jas bestellen

Ben je er uit? Of weet je het nog niet zeker? Als je het niet zeker weet kun je betalen via Afterpay, dan betaal je pas als je de PME Legend jas echt houdt. Bovendien zijn er geen verzendkosten voor de bezorging bij je thuis voor jassen van PME Legend.
PME Legend online collectie

Naast de jassen en jacks van PME Legend hebben we ook de rest van de collectie in onze winkel en webshop. Wij zijn er trots op dat  we de grootste PME Legend collectie van Limburg in huis hebben. Ben je benieuwd? Neem dan snel een kijkje!

PME Legend online collectie