Naar boven

PME Legend jas

PME Legend Jassen & jacks

Als iets lekker zit is het wel een PME Legend jas en jacks. Je hebt ze in de zomer en in de winter versie’s en ze zijn allemaal even goed. In de winter zorgen ze er voor dat ze lekker warm zijn en dat is iets wat je in de zomet niet nodig hebt. Die jassen zorgen er weer voor dat ze niet doorlekken voor als het regend. Aan alles wordt gedacht bij een jas van PME Legend.

PME Legend jas combineren

Een jas combineren is altijd een beetje lastig, want je draagt die altijd over alles heen. Alleen met een stoere broek kan je het leuk combineren. Zo kan je kiezen voor een jeans van Cast Iron voor het stoer af te maken. Draag je het liever casual dan kan je het beste een jeans  van Vanguard pakken of een chino van State of Art.

PME Legend jas bestellen

Ben je er uit? Of weet je het nog niet zeker? Als je het niet zeker weet kan je bestellen via Afterpay dan betaal je pas als je de PME Legend jas echt houdt. En bij voor de jassen van PME Legend heb je altijd gratis verzending.
PME Legend online collectie

Naast de jassen en jacks van PME Legend hebben we ook de rest van de collectie in onze winkel en webshop. Daarom hebben we de grootste PME Legend collectie van Limburg. Ben je benieuwd? Neem dan snel een kijkje!

PME Legend online collectie