Naar boven

PME Legend jeans met rits

Er zijn 2 PME Legend jeans met rits en dat zijn de modellen Skymaster en Nightflight. Allebei de broeken hebben een andere pasvorm, de Nightflight is een slimfit model en die valt dus wat smaller. De Skymaster is wat ruimer en is dus een Regular fit model.

PME Legend jeans met rits

Ben je opzoek naar een PME Legend jeans met rits? Dan ben je bij Castelijn Mode Beek aan het juiste adres, want daar heb je de grootste PME Legend collectie van Limburg en dus ook verschillende jeans broeken met rits. Je vindt ons in de buurt van Maastricht langs de A2 maar bij ons kan je gratis parkeren voor de deur. Ook kan je natuurlijk shoppen in onze webshop, ook daar hebben een ruime collectie aan PME Legend kleding. 

PME Legend Skymaster

Een van de PME Legend jeans met rits is de Skymaster. Deze broek staat bekend om zijn regular fit model en natuurlijk door de rist i.p.v. de knoppen. Maar hoe zit die dan op de benen deze broek? Op de boven benen is die wat ruimer maar bij de onderbenen is die wat smaller. Door de uitstraling en model gaan comfort en stijl heel goed samen. En dat doet ook de naam eer aan, want ze hebben de naam te danken aan de Skymaster DC-4 cargo vliegtuig. Die staat bekend om zijn uitstraling maar ook zeker dat die comfortabel is voor zijn piloten.