Naar boven
  • Familiebedrijf sinds 1953
  • Gratis bezorging op Nieuwe Collectie Sale items gratis bezorgd vanaf €40,-
  • Thuiswinkel Waarborg certificaat
  • 14 dagen bedenktijd
  • Meer dan 1.000 artikelen op voorraad
  • Gratis achteraf betalen met Afterpay

PME Legend Jeans

PME Legend Jeans

PME Legend jeans zijn toppers uit onze broeken-collectie. PME Legend heeft toppers in huis als de Bare Metal, Aviator en de Commander. Deze modellen zijn zelfs zo goed dat er nu een 2.0 versie van is geproduceerd. De broeken zijn vernieuwd waardoor ze weer helemaal up-to-date zijn voor de huidige wensen van de klant. Uiteraard zijn PME Legend Jeans verkrijgbaar bij Castelijn Mode Beek.

Complete outfit met een PME Legend Jeans

Maak je outfit compleet met een leuk shirt van bijvoorbeeld Scotch & Soda, Cast Iron of een sweater van PME Legend of Blue Industry. Maar natuurlijk kun je jouw outfit helemaal compleet maken met PME Legend, kies een leuke jeans uit en daarbij een vet shirt.

Service voor je PME Legend jeans

Wij bij Castelijn Mode Beek staan altijd voor je klaar met de beste service. Als je in onze winkel in Beek een PME Legend Jeans koopt en die is iets te lang, vermaken we die in ons eigen atelier, zodat je de perfecte pasvorm hebt. Bestel je liever vanuit thuis? Dat kan ook! Twijfel je nog een beetje? Dan bestel je toch gewoon met Afterpay! Dan betaal je jouw nieuwe PME Legend jeans pas na 14 dagen.

PME Legend jeans bij Castelijn Mode Beek

Bij Castelijn Mode Beek ben je dus op de juiste plek voor een PME Legend jeans! Wij hebben de grootste collectie aan PME Legend collectie van heel Limburg. Naast de normale collectie hebben wij ook als enige in Limburg de PME-333 collectie exclusief in onze winkel liggen. Ben je niet alleen op zoek naar de PME Legend jeans broek, maar naar de hele collectie? Kijk dan snel verder

PME Legend online collectie