Naar boven

PME Legend truien & sweaters

PME Legend truien & sweaters

Een PME Legend trui is de topper van het moment. Begint het af te koelen in de zomer, is de herfst in aantocht of is het hartje winter dan heb je een trui van PME Legend echt nodig. Lekker warm en ook nog stijlvol ook. Zo kan je ze dragen tijdens het terrassen met vrienden als het begint af te koelen of als je een leuk feestje hebt die buiten wordt gehouden. Een PME Legend trui haal je bij Castelijn Mode Beek of via onze webshop.

PME Legend truien & sweaters combineren

Waar kan je het nu het beste mee combineren? Natuurlijk met een leuke jeans van bijvoorbeeld Cast Iron. Zo maak je er een stoere outfit van. Wil jet het liefste casual overstraat gaan dan kan je het beste een jeans of chino pakken van Vanguard.

PME Legend trui stijl

De stijl van een PME Legend trui komt uit de Amerikaanse verleden. De oude cargo piloten moesten een outfit hebben die tegen alle weerverwachtingen konden, goede kwalieit hebben en daarnaast moest het er ook nog eens stijlvol uitzien, want ze moesten er in kunnen werken en er in kunnen vliegen. Ze moesten er dan stijlvol uitzien als ze weer op de andere locatie aan kwamen. Daarom zijn de is een PME Legend trui van de beste kwaliteit gemaakt en zien ze er ook nog eens super stijlvol uit!

PME Legend trui verkooppunt

Ben je opzoek naar een PME Legend trui? Wij zijn het grootste verkooppunt van Limburg en hebben ook nog eens de grootste collectie. Is jouw maat net niet aanwezig? Geen probleem! Dan bestellen we het gewoon voor je. Shop je toch liever online? Ook dat kan bij ons in onze online webshop. Je PME Legend trui shop je bij Castelijn Mode Beek.

PME Legend collectie

Ben je benieuwd naar de hele PME Legend collectie? Neem dan eens een kijkje tussen de grootste PME Legend collectie van Limburg.

PME Legend collectie
 

PME Legend trui bestellen

Ben je overtuigd? Of twijfel je nog? Als je twijfeld bestel dan met Afterpay dan betaal je pas als je de trui echt houdt. Ben je overtuigd? Bestel dan jou PME Legend trui, als je dit voor 15:00 doet dan heb je het morgen al in huis.
PME Legend trui