Naar boven

Sandwich Jurken

Sandwich jurken

Heb je een leuke Sandwich Jurk gevonden? Reserveer deze dan makkelijk en snel via onze webshop. Wij zorgen ervoor dat we deze binnen 2 uur hebben weg gehangen. Dit kan je allemaal doen zonder eerst een account aan te maken en je hoeft niet van te voren te betalen.

Naast onze webshop hebben we ook een mooie winkel in het Limburgse dorpje Beek. Hier hebben we 1200m2 aan modeplezier waar je altijd kan slagen. Hierhebben we meer dan 70 modemerken voor dames en heren. Tijdens het shoppen kan je ook even heerlijk tot rust komen in onze 53 koffiecorner waar we heerlijke kop koffie hebben en ook nog eens helemaal gratis. Ben je niet helemaal tevreden over de pasvorm van een item? Geen probleem ons eigen atelier vermaakt het voor je en ook dat is helemaal gratis!

Dus wacht niet te lang en kom eens gezellig kijk bij Castelijn Mode Beek en wie weet vind jij jouw nieuwe Sandwich Jurk!

Dames jurken

Zit er toch niet de jurk bij die zocht? Neem dan eens een kijkje tussen onze hele collectie aan dames jurken. Hier vind je onze collectie aan dames jurken. Of kom gezellig naar onze winkel in Beek waar we een nog grotere collectie hebben.

Dames jurken
Zeer klantvriendelijk personeel, uitgebreide collectie, net is voor elk wat wils. Daarbij mooie gelegenheid om tijdens het shoppen een heerlijke kop koffie te nuttigen.
-Kiyoh beoordeling