Naar boven
  • Op een werkdag voor 22.00 besteld, morgen in huis
  • GRATIS verzending in december! 🎁
  • 14 dagen bedenktijd Slechts €4,75 retour kosten
  • Niet goed? Geld terug!

test

Damesafdeling


 
José

Vul hier uw tekst in. Dit is een test linkje. Door de class="button" aan een <a href=""> link toe te voegen kunnen er knoppen worden gemaakt. Zie bijvoorbeeld de knop hieronder.

Jeanne

Hoelang werk je al bij het bedrijf?
Volgend jaar feburai ben ik twintig jaar werkzaam als bedrijfsleidster. Chantal werkt toen al voor het bedrijf, maar de rest van mijn collega's heb ik inderdaad zien binnenkomen.

Wat is er in al die jaren veranderd?
De winkel, ht keldingaanbo en dus ook het personeesbestand zijn groter geworden. Verder zijn de kinderen natuurlijk in de zaak komen werken.

Wat betekend Castelijn voor jou?
Veel. Ik werk hier al zo lang en ben vier dagen per week aanwezig, dus het is belangrijk onderdeel van mijn leven. Het is mijn passie en ik werk dan ook met veel plezier. Wat het leukste is? Toch wel de inkoop van nieuwe kleding en het moment dat deze kleren een half jaar later binnenkomen.

Wat doe je graag in je privéleven?
Volleyballen, mijn broes en zus bezoeken en leuke dingen doen met mijn man en dochter. Shoppen? Dat begint ze steeds leuker te vinden.

Hilda

Hoelang werk je al bij het bedrijf?
“Al 12 jaar.”

Wat vind je het leukst aan je werk?
“Zorgen dat de winkel er prachtig uitziet en om klanten aan een mooie outfit te helpen, zodat hij of zij tevreden de zaak verlaat. Als de mensen dan later nog eens terugkomen en zeggen dat ze complimentjes over hun gekochte outfit hebben gekregen, geeft mij dat voldoening.”

Wat is je gevoel bij Castelijn Fashion & Denim?
Het is een fijne en prettige werkplek. We vormen een heel leuk team samen. We lachen samen en we huilen samen. De sfeer is heel familiair. Ook naar onze klanten toe. Dat spreekt mij heel erg aan. Ik ben hier zeker op mijn plek.”

Wat doe je graag in je privéleven?
“Oppassen op mijn kleindochter Nya. Daar kijken mijn man en ik altijd naar uit. Ook pik ik graag een terrasje met mijn man en fietsen we graag samen.”

 
Alyssa

Hoelang werk je al  bij het bedrijf?
Zo'n anderhalf jaar. Ik ben in dienst van Castelijn, maar ik loop hier ook tegelijkertijd stage. Ik volg de opleiding Manager Retail. Deze stageplaats heb ik zelf gekozen, omdat de winkel en de kleding me aanspreken. Vanaf de eerste dag voel ik me hier op mijn plek en maak ik onderdeel uit van het team.

Wat is volgens jou het grote verschil tussen Castelijn en andere zaken waar je wel eens shopt?
De wijze waarop je als klant wordt ontvangen. Hier is dat heel hartelijk, maar ik kom ook weleens in zaken waar je niet, of niet gemeend, welkom wordt geheten. Ook die sfeer die hier heerst, voel je niet vaak in andere zaken. Hier is het echt gezellig, voor zowel het personeel als voor de klant.

Wat doe je graag in je vrije tijd?
Paardrijden, sporten, shoppen en natuurlijk stappen met vriendinnen.

Brigitte

Hoelang werk je al bij het bedrijf?

“Ik werk hier nu al tien jaar. Ik zag een vacature en dacht: ‘wie niet waagt, wie niet wint.’ En gelukkig werd ik aangenomen. Qua winkel en qua kleding sprak de zaak me namelijk erg aan. Ik heb altijd in (kleding)winkels gewerkt en beschouw de hoge kwaliteit van de kleding, de servicegerichtheid en de klantgerichtheid waarmee we hier werken als de grote verschillen ten opzichte van de andere zaken waarvoor ik in het verleden werkte.”

Wat spreekt je verder aan in het bedrijf?

“Het familiegevoel dat er heerst, het fijne team en zeker ook de beleving in de zaak. Het samen zorgen dat de klant een fijne tijd in de zaak heeft. Door een gezellig praatje met ze te maken, ze een kopje koffie aan te bieden en door ze van een passend kledingadvies te voorzien. Allemaal zaken die je mist als je via internet shopt. Noem me ouderwets, maar daar heb ik helemaal niks mee. Ik moet de kleding kunnen voelen, passen en een gezellige tijd beleven als ik het koop. Dat kunnen we de mensen hier bieden”

Ruth

Vul hier uw tekst in. Dit is een test linkje. Door de class="button" aan een <a href=""> link toe te voegen kunnen er knoppen worden gemaakt. Zie bijvoorbeeld de knop hieronder.

 
Claudia

Hoelang werk je al bij het bedrijf?

“Al 12 jaar.”

Wat vind je het leukst aan je werk?

“Mensen de juiste kleding aanreiken, zodat ze blij naar huis gaan. Ook de band die je met vaste klanten opbouwt, spreekt me aan. Zo belt een vaste klant elk seizoen op met de vraag of ik enkele kledingsets – zowel zakelijk als casual – voor haar wil klaar hangen. En bijna altijd blijk ik de juiste keuzes te hebben gemaakt. Vaak komt ze later die dag ook even binnen met enkele schoenen van Beurskens om te vragen bij welk setje de schoenen passen. Dat zijn natuurlijk leuke momenten.”

Wat betekent Castelijn Fashion & Denim voor jou?

“Voor mij is het een erg fijne werkgever. Ik ben hier erg graag en zie mijn werk als mijn hobby. Het feit dat we een super leuk team vormen en echt een band met elkaar hebben, maakt het extra prettig.”

Kyra

Hoelang werk je al bij het bedrijf?

Ik werk hier sinds een jaar

Wat vind je het leukst aan je werk?
Het persoonlijke contact met de klanten vind ik leuk en ik kijk altijd uit naar de dagen dat de nieuwe collectie wordt gebracht. ook werk ik graag op de dagen dat er een event in de zaak is.

Wat spreekt je aan in Castelijn?
Het is een mooie winkel waar een leuke sfeer hangt. ik ben blij dat ik in zo'n team terecht ben gekomen. Het voelt als een familie. ook vind ik dat we mooie kleding verkopen.

Hoe kom je tot rust in je privéleven?
Nou, ik heb een zoontje van 4 jaar en een zoontje van 2 jaar. Dus thuis is net echt sprake van rust, haha. En in de toekomst wordt het nog wat drukker, want ik ben zwanger van een meisje.

Vera

Hoelang werk je al  bij het bedrijf?
Ongeveer 6,5 jaar. In het begin werkte ik alleen in het weekend, maar als mijn rooster het toelaat, werk ik op doordeweekse dagen. Ik studeer rechten.

Wat vind je het leukste aan je werk?
Het contact met de mensen in de winkel, ze kleding aan te reiken waar ze zich pretig in voelen en waar ze blij van worden en ik vind het leuk als de klant het als prettig ervaart om bij Castelijn te shoppen.

Hoe kijk je naar het geserveerde kopje koffie in de winkel?
Het kopje koffie zorgt voor nog meer sfeer in de zaak, het maakt je contact met klanten wat informeler. En een vrouw heeft net wat langer de tijd om te shoppen als haar man van een kopje koffie geniet, haha.

Hoe zou je Castelijn in een paar woorden omschrijven?
Warm. Klantvriendelijk. Kwaliteit. En als leuke werkgever.

Pascalle

Hoelang werk je al bij het bedrijf?
Zo'n 2,5 jaar geleden heb ik de stoute schoenen aangetrokken en heb ik José gevraagd of ze geen plek voor me hadden. Net in de tijd zocht ze iemand die het zwangerschapverlof van haar dochter Ruth kon opvangen en mocht ik voor enkele maanden komen. Gelukkig was er ook na de geboorte van Nyoh een plek voor mij. Dat ik hier mag werken, voelt voor mij echt als een geschenk.

Wat spreekt je aan in Castelijn?
De sfeer en het ruime aanbod. Mijn man en ik wonen achter Maastricht, maar kochten ook voordat ik hier werkte al veel van onze kleding bij Castelijn. Als mijn man kleding koopt, wil hij maar bij één zaak naar binnen, dus hij was al snel fan van Castelijn, omdat hij hier alles kan vinden, haha.

Hoe zou je Castelijn in enkele woorden omschrijven?
Het is een superbedrijf!

Lis

Hoelang werk je al bij het bedrijf?
In oktober een jaar. De zaterdag is mijn vaste werkdag. Dan sta ik in de koffiecorner en op de damesafdeling aan de voorkant van de winkel. In de vakantie - ik zit nog op de middelbare school - ben ik ook vaker doordeweeks aan het werk.

Wat spreekt je aan in Castelijn?
we verkopen leuke kleding, Geert-Jan en José zijn goed voor het personeel n de onderlinge sfeer is gezellig. Ik ben de jongste van het team en ze hebben me vanaf de eerste dag goed opgevangen. Ondanks dat ik er niet zo vaak ben, maak ik echt onderdeel uit van het team. Dat is echt super. Ik zie het ook niet als een verplicht baantje, ik kom elke keer weer met veel plezier. Op de winkelvloer kijk ik goed hoe de ervaren verkopers werken en daar leer ik uiteraard veel van.

Nick

Hoelang werk je al bij het bedrijf?
“Een goed jaar. Voordat ik fulltime aan de slag ging, heb ik hier een half jaar stagegelopen.”

Wat spreekt je aan in het werken bij Castelijn Fashion & Denim?
“Het familiaire en het gemoedelijke. In het verleden heb ik bij grotere concerns gewerkt. Daar diende je echt volgens een handboek te werken, dat is hier gelukkig niet. Hier is allemaal wat vrijer en losser.”

Wat doe je graag in je vrije tijd?
“Op mijn vrije dag shop ik graag. En ik maak graag stedentripjes. Het liefst kom ik in Parijs. En dan niet om de bezienswaardigheden te bezoeken, maar om te shoppen in Galeries Lafayette! Een bezoek aan Harrods in Londen staat overigens nog op het verlanglijstje.”

Hoe zou je Castelijn Fashion & Denim in een paar woorden omschrijven?
“Liefde. Loyaliteit. Eenheid. Ik zie Castelijn echt als mijn tweede huis en mijn collega’s als een tweede familie.”

 

Herenafdeling


 
Ference

Vul hier uw tekst in. Dit is een test linkje. Door de class="button" aan een <a href=""> link toe te voegen kunnen er knoppen worden gemaakt. Zie bijvoorbeeld de knop hieronder.

Geoffrey

Hoelang werk je al bij het bedrijf?

“Inmiddels bijna vijf jaar. Voor mijn studie zocht ik een stageplaats waar ik één dag in de week kon meelopen. Als Beekenaar kende ik de winkel, de zaak voldeed aan de door de opleiding gestelde criteria en het kennismakingsgesprek beviel heel goed, dus ben ik hier als stagiair aan de slag gegaan. Na verloop van tijd bood José me een bijbaantje aan en ben ik ook op de zaterdagen aan de slag gegaan. De genoemde studie heb ik afgerond en ik volg nu de HBO opleiding Commercieel Management. Nog steeds werk ik op de zaterdagen en als de tijd het toelaat ook op doordeweekse dagen.”

Wat doe je graag in je vrije tijd?

“Voetballen, of beter gezegd keepen. Ik heb de jeugdopleiding bij Roda JC Kerkrade doorlopen, maar heb uiteindelijk helaas geen profcontract gekregen. Vervolgens heb ik voor Caesar, Groene Ster en De Ster gespeeld en momenteel kom ik uit voor SV Meerssen. Deze club komt uit in de Hoofdklasse. Het profvoetbal was ooit een droom, maar het is helaas niet gelukt. En dus focus ik me op mijn maatschappelijke carrière.”

Mike

Hoelang werk je al bij het bedrijf?
Nu zo'n half jaar. Ik wilde graag van baan switchen en iets doen wat me echt leuk leek. Ik kende al een paar mensen die hier werken en ik heb ooit gedanst bij een dinnershow van castelijn, dus was wel bekend met het bedrijf

Wat spreekt je aan in het werken bij castelijn?
Het contact met de klant. ik werk hier natuurlijk nog niet zo heel lang, maar heb toch al met veel klanten een abnd opgebouwd. Mijn dag is geslaagd als ik met minimaal één klant over meer dan alleen kleren heb gepraat. Dat kan zijn over het huisdier of de vakantie.

Wat doe je graag in je vrije tijd?
Dansen! Drie dagen per week rij ik vanuit het werk naar Dnasstudio Rick Schmitz. Om danslessen te geven, ze voor te bereidne en om zelf te dansen. Stijldansen? Nee, toch meer de ruigere dansen, zoals Hiphop.

 
Shanice

Hoelang werk je al bij het bedrijf?
Ik werk hier nu een goed jaar.

Welke werkzaamheden voer je uit?
Ik richt de etalages in en verzorg de visual merchandise - zeg maar de algemene uitstraling - van de winkel. Ook ben ik werkzaam als kledingverkoopster. Bij het inrichten van de etalages houden we rekening met factoren als de heersende trends, het weer en natuurlijk het seizoen. Omdat heren toch vaak in het weekend shoppen en de dames ook doordeweeks binnenwandelen, passen we ook daar de etalages op aan.

Wat spreekt je aan in Castelijn?
De diversiteit van de kleding en de klanten en de huiselijke en vertrouwde sfeer die in de winkel hangt.

Wat doe je graag in je privéleven?
Naast de job bij Castelijn heb ik ook nog een eigen nagelsalon. Ook dat werk vind ik heerlijk om te doen. Daarnaast teken en knutsel ik erg graag.

Marij

Hoelang werk je al bij het bedrijf?
Al 11 jaar.

Wat vind je het leukste aan je werk?
Het uitpakken dan de dozen waarin nieuwe aankoop, tevreden de zaak verlaten en later nog eens terugkomen, ben ik zelf ook blij.

Welke kledingmerk uit de winkel spreekt je het meeste aan?
Dat is toch wel het merk Vanguard. Waarom? Omdat mijn man dat graag draagt, haha.

Wat is je gevoel bij Castelijn?
Het is een prettig bedrijf om voor te werken. Er heerst een familiegevoel. De sfeer is fijn en onderling gaan we goed met elkaar om. Ik ga altijd weer met plezier naar mijn werk. En voor onze klanten is het een heerlijke zaak om in te winkelen.

Wat doe je graag in je privéleven?
Breien en haken. Dat is voor mij de ultieme ontpanning.

Coleta

Hoelang werk je al bij het bedrijf?
Ik werk hier al 11 jaar

Wat vind je het leuskte aan je werk?
Het contact met de mensen spreekt me aan. Er is altijd ruimte voor een leuk gesprekje en met vaste klanten bouw je echt een band op, maar het allerleukste is toch wel om een man aan een mooi pak te helpen. Een man in pak, daar kan ik van genieten.

Wat is volgens jou de grote kracht van Castelijn?
De ruime keuze aan kelding. ZOwel jonge mensen als oudere mensen kunnen hier slagen. En je kunt ook gratis voor de deur parkeren en krijgt een kopje koffie aangeboden. Samen met de fijne sfeer in de winkel, zorgt dit alles samen, dat we in al die jaren een grote en trouwe klantenkring hebben opgebouwd.

Wanneer is je werkdag geslaagd?
Als mensen de winkel met een tevreden gevoel verlaten.

 
 
Eveline

Hoelang werk je al bij het bedrijf?
Ik ben sinds 2009 in dienst.

Wat vind je het leukste aan je werk?
De diversiteit en de onderlinge sfeer in het team. Sinds ik hier werk, heb ik er echt vrienden bij gekregen. We zijn het natuurlijk niet altijd met elkaar eens, maar het belang van Castelijn staat altijd voorop. de betrokkenheid is groot. het voelt echt alsof het onze eigen winkel is.

Wat is de grote kracht van Castelijn?
De prettige sfeer in de winkel en de ruime keuze. Ik sta voornamelijk op de herenafdeling en merk dat de mannen het erg fijn vinden dat ze hier voor alles tercht kunnen.

Wat doe je graag in je privéleven?
Ons hondje Boetie is de grote trots van mijn man en mij. daar wandelen we dan erg graag mee. Maar ik vind het ook heerlijk om in de tuin te lezen.

Geert-Jan

Vul hier uw tekst in. Dit is een test linkje. Door de class="button" aan een <a href=""> link toe te voegen kunnen er knoppen worden gemaakt. Zie bijvoorbeeld de knop hieronder.

 

Atelier


 
Roos

Hoelang werk je al bij het bedrijf?
'' Als coupeuse ben ik begonnen aan mijn 19de jaar. Ik ben 69 jaar oud en kom nog steeds met heel veel plezier werken. De ene week zijn het twee dagen, dan eens drie en soms ook nog vijf dagen. Het liefst heb ik het zo druk mogelijk, de rekken in het atelier mogen wat mij betreft altijd vol hangen. Het werl zelf is leuk, maar het feit dat je hier wordt gewaardeerd vind ik ook fijn. Het is echt een warm nest. je telt mee. Ik hoor inmiddels tot het meubilair en blijf tot ze me wegjagen, haha.

Het atelier ligt op de eerste verdieping. Vind je dat een fijne werkplek?
Voor mij is het de mooiste plek van de zaak. Geert-Jan vindt dat volgens mij ook en zou er maar wat graag zijn kantoor maken. Maar als het aan mij ligt, blijf ik er nog jaren zitten.

Chantal

Hoelang werk je al bij het bedrijf?

“Al 30 jaar.”

Wat vind je het leukst aan je werk?

“De variatie. Mijn werkdag begint meestal in het atelier en als daar even niets te doen is, ga ik naar het magazijn of help ik achter de kassa.”

Hoe ben je ooit bij het bedrijf terechtgekomen?

“Iemand van het bedrijf belde 30 jaar geleden op naar mijn school en vroeg of ze een afgestudeerde leerling konden aanbevelen. Ze noemden mijn naam en ik kon direct voor 20 uur in de week aan de slag als naaister. Een maand later werkte ik al fulltime en in de loop der jaren kwamen er steeds meer werkzaamheden bij.”

Wat is het grote verschil met twintig, tien of vijf jaar geleden?

“Het is allemaal nog persoonlijker geworden. Door de klanten bijvoorbeeld een kopje koffie aan te bieden, krijg je een betere band met ze. Dat vind ik een prettige ontwikkeling.”

Marie-José

Hoelang werk je al bij het bedrijf?

“Al 28 jaar. Mijn zus Esther werkte in het verleden bij het bedrijf en toen zij haar studie weer oppakte en bij het bedrijf vertrok, rondde ik mijn studie af. Ik heb toen gepolst of ik haar functie niet kon overnemen en dat mocht gelukkig. De eerste 19 jaar heb ik in de zaak in Roermond gewerkt en dus de laatste negen jaar hier in Beek.”

Wat is je functie binnen het bedrijf?

“Ik werk op het atelier, sta soms in de winkel en verzorg administratieve werkzaamheden. Die diversiteit vind ik erg prettig.”

Persoonlijk heb je geen fijn jaar achter de rug

“Dat klopt. In december vorig jaar is bij mij borstkanker geconstateerd. Ik ben geopereerd, ben bestraald en heb chemotherapie ondergaan en als het goed is, is de kanker verdwenen. In december volgt de volgende controle. Het was een bijzonder zware periode, maar ik blijf positief. Ik ben nog steeds aan het herstellen en dus ook nog niet aan het werk. Wel ben ik al een aantal keer koffie komen drinken en heb ik praatjes gemaakt met de collega’s en met Geert-Jan en José. Ze geven me de tijd om te herstellen en gaan goed met de situatie om. Dat geeft me een fijn en geruststellend gevoel.”

Wat betekent het bedrijf voor jou?

“Heel veel. Binnen het bedrijf ben ik als het ware opgegroeid. Heb ook nooit ergens anders gewerkt. Het bedrijf is dus een belangrijk onderdeel van mijn leven.”

Online


 
Daan

Vul hier uw tekst in. Dit is een test linkje. Door de class="button" aan een <a href=""> link toe te voegen kunnen er knoppen worden gemaakt. Zie bijvoorbeeld de knop hieronder.