Naar boven

YaYa truien

YaYa truien

YaYa truien zijn ideaal tijdens koude winterdagen of afgekoelde zomerdagen. Ze zijn ideaal om te combineren met andere leuke items van YaYa, dit komt doordat ze dezelfde stijl doorvoeren in heel hun collectie. Omdat ze dat goed doen kan je eindeloos combineren met heel hun collectie. Maar een YaYa trui kan je natuurlijk ook combineren met andere merken zoals Someday en Penn en Ink.

YaYa collectie

Wil je kijken waarmee je jouw YaYa trui kan combineren? Neem dan een kijkje in de YaYa collectie. Wij hebben de grootste collectie van Limburg waardoor je altijd de leuskte items tegenkomt,

YaYa collectie
 

YaYa trui online bestellen

Naast dat we een grote collectie YaYa truien in onze winkel hebben kan je het ook in onze webshop bestellen. Als je op een werkdag voor 15:00 besteld hebt dan heb je het de volgende dag al in huis. Twijfel je nog of je een YaYa trui wilt bestellen? Bestel het dan met Afterpay waardoor je pas na 14 dagen te betalen. Hebben we het artikel op voorraad in onze winkel? Dan kan je de YaYa trui gewoon reserveren en wij leggen het klaar in onze winkel.