Speciaal voor jou! €30,- korting bij bestellingen vanaf €150,- met kortingscode: 30KORTING
Sluiten

Butcher of Blue dames

Butcher of Blue dames

Butcher of Blue is een kledingmerk van Nederlandse bodem dat zich op herenkleding, en nu ook op dameskleding richt. Butcher of Blue is begonnen met een grote liefde en passie voor denim. Inmiddels vind je in de collecties van dit merk ook veel truien, t-shirts, overhemden, vesten en shorts. De dames items uit de Butcher of Blue collecties vallen voornamelijk onder de stijl: casual. Niet teveel poespas, gewoon simpele maar toch mooie items die zorgen voor de perfecte alledaagse outfit! 

Er wordt er altijd voor gezorgd dat alle collecties perfect zijn uitgewerkt met oog voor detail. Butcher of Blue heeft een grote basiscollectie, hierdoor is er altijd wel iets op voorraad als je het nodig hebt.

Butcher of Blue wordt ook wel eens ''het merk met de J'' genoemd. Maar wist je dat het logo dat je op elk item ziet, eigenlijk helemaal geen J is. Het is namelijk een vleeshaak van de Butcher, een slager. De oprichter van Butcher of Blue heeft Bob. Hij wilde graag zijn naam verwerkt hebben in zijn eigen merk, zonder dat je meteen ziet dat het van hem is. Zo kwam hij uiteindelijk uit op Butcher Of Blue. Pak de eerste letters van elk woord en dan krijg je... BOB!
 
Duurzaamheid
Butcher of Blue hecht enorm veel waarde aan het milieu en duurzaamheid. Ze proberen bijvoorbeeld altijd samen te werken met fabrieken in de buurt, zodat ze een mooi en eerlijk artikel kunnen maken.
 
Butcher of Blue bij Castelijn mode Beek

Butcher of Blue dames truien, vesten, jassen en broeken shop je natuurlijk op onze online webshop: modecastelijn.nl. Ben je op zoek naar herenitems van het merk? Dan kun je natuurlijk ook gewoon naar onze winkel in Beek, Limburg komen. Dan helpen wij je vrijblijvend verder en kun je na afloop genieten van een heerlijke kop koffie van het huis. 

Butcher of Blue collectie Castelijn