Dames winterjassen

Jassen trends

Naast klassieke jassen zoals de tijdloze mantel, zien we de quilted jas ook steeds meer in de collecties terugkomen. Ook oversized jassen zoals pufferjackets blijven nog zeker een aantal seizoenen in de mode. De teddy coat is ook een trend die niet lijkt weg te slaan.

Quilted jas
Een quilted jas is een trend die we steeds vaker voorbij zien komen. Deze gewatteerde jas lijkt een beetje op de puffer, maar is iets chiquer met een quilted patroon. Hiernaast zien we de quilted jas van het merk Someday, die ook verkrijgbaar is bij Castelijn mode in Beek.
 
Reset jassen
Reset is een Nederlands jassenmerk. Reset is gespecialiseerd in het maken van moderne, zowel damesjassen en herenjassen van de beste kwaliteit. In het assortiment van Reset vind je winterjassen, zomerjassen en zelfs tussenjassen! De jassen van Reset zijn erg comfortabel en stijlvol. Ze zijn geschikt voor zowel actieve dagbestedingen als dagelijkse dagbestedingen. Hiernaast zie je de Reset Laura jas. Deze jas heeft de perfecte combinatie van functie en fashion. De waterbestendige stof houdt het meeste water buiten en beschermt je in alle weersomstandigheden. De zwarte accessoires en lange rits zakken geeft een unieke look.
Shop de jas bij Castelijn mode in Beek óf op onze webshop;

Shop hier!
Halflange jassen

Ben jij iemand die vaak twijfelt over welk soort winterjas je moet kopen? Vind je korte jassen te koud, en lange jassen te onhandig? Ga dan voor de halflange jas! Deze jassen zien er stijvol uit, zijn lekker warm én je kunt je er lekker in bewegen! Halflange jassen zijn één van de meest voorkomende jassen in de collecties, zowel van mannen én vrouwen, ze zijn niet meer weg te denken! Hieronder zie je een aantal halflange jassen die verkrijgbaar zijn bij Castelijn mode in Beek, online én offline!