Geisha blousen en tunieken

Sorteren

Geisha blousen en tunieken

Blousen en tunieken van Geisha, ze zijn elk seizoen weer voorzien van opvallende printjes. En zijn verkrijgbaar in verschillende modellen met bijzondere details. Ze zijn dan ook ontworpen voor vrouwen die een unieke kledingstijl hebben. Vrouwen die er stoer, maar vrouwelijk uit willen zien. 
Natuurlijk is een blouse van ons damesmerk Geisha uitstekend te combineren met een jeans van Bianco, of een rok van Simple. Je kunt er eindeloze variaties mee bedenken. Draag er een trendy sneaker onder, en je outfit is compleet.
Tegenwoordig zie je steeds meer nieuwe combinaties van kleding stukken, daar horen de blousen natuurlijk ook bij. Wanneer je een blouse met een mooie kraag hebt, kun je deze stylen door hem onder een simpele trui aan te trekken. Dit zal je simpele outfit meteen opfleuren, voor meer styling tips kunt u altijd naar onze winkel komen waar onze medewerkers voor u klaar staan en graag advies geven. Het voordeel van blousen is dat je alle kanten ermee op kan. U kunt denken aan de geaccentueerde witte die vooral heel zakelijk oogt, maar tegenwoordig heb je ook blousen met de meest leuke printjes en pasvormen.
Wanneer u opzoek bent naar een goede nieuwe blouse zult u al snel tot de ontdekking komen dat er veel verschillende stijlen voor blousen zijn tegenwoordig. Zo heb je een ballonmouw blouse, pofmouw blouse, chique blouse en een blouse met print. De blouse wordt vaak gezien als een net kledingstuk en dat is het natuurlijk ook. Het ligt er natuurlijk aan hoe je de blouse draagt, maar wanneer je graag netjes voor de dag wil komen is die erg passend.  Doordat er zoveel verschillende stijlen en printjes voor blousen zijn tegenwoordig, zult u voor elke gelegenheid gegarandeerd een geschikte blouse vinden bij mode Castelijn Beek.
Shop dit leuke artikel bij Castelijn in Beek, of in onze webshop op modecastelijn.nl