Geisha jas

Geisha
Geisha is een Nederlands kledingmerk voor vrouwen, opgericht in 2001. Het merk ontwerpt de meest creatieve en kleurvolle collecties met enorm veel passie. De collecties zijn vrouwelijk en tijdloos. Alle items zijn met oog voor detail gecreëerd. Geisha is voor vrouwen van alle leeftijden die zich willen kleden zoals ze zich voelen.

Geisha
 
Geisha jas
Hoe kun je geen fan zijn van de jassen van Geisha? In de winter heeft het merk dikke, gewatteerde jassen die je 100% warm houden in de winter. In de zomer bevat de collectie leuke dunne zomer- of tussenjasjes. Of je nu op zoek bent naar een trendy geruite manteljas of een gevoerde parka, Geisha heeft het allemaal.
 
Duurzaamheid
Geisha gelooft dat respect voor milieu en mens samen gaat met mooie kleding maken. Daarom streeft het merk ernaar dat hun kleding zoveel mogelijk onder de juiste arbeidsomstandigheden en duurzaam wordt geproduceerd. Geisha werkt actief aan het vergroten van hun positieve bijdrage aan een gezond en schoonmilieu, en aan het verminderen van de impact op het milieu.
 
Fall/Winter '22De nieuwe collectie wordt toegewijd aan het motto: ''terug naar onze eigen identiteit''. Dit zie je aan de rustige aarde tinten en lichte kleuren. Buiten deze lichten kleuren, die je een warm gevoel geven, vindt je ook veel kleurrijke eye-catchers terug in de collecties. Wat je kunt verwachten in de nieuwe collectie zijn high waist jeans, mom jeans, warme winterjassen in felle kleuren én (onze persoonlijke favoriet) de blousen met pofmouwen,
 
Combineren
Buiten het feit dat je de items van Geisha goed met elkaar kunt combineren, kun je het merk ook goed met andere merken combineren. Vanwege de aardetinten die iedere collectie terugkomen bij dit merk, kun je Geisha geweldig combineren met YAYA the Brand. Met deze combinatie, kun je de drukke blouse met pofmouw van Geisha, verzachten door een aardkleurige pantalon van YAYA aan te trekken. Bekijk hieronder meer producten van YAYA the brand.

YAYA the brand
 
Castelijn mode Beek
Zoals je misschien al is opgevallen, is de grote collectie van Geisha te vinden op onze online webshop. Maar wat je misschien nog niet wist, is dat het merk ook te vinden is in onze fysieke winkel: Castelijn mode in Beek, Limburg. Dus ben jij niet zo'n fan van online winkelen? Kom dan gezellig langs bij onze winkel. Onze verkoopsters helpen je vrijblijvend verder en je kunt na afloop nog genieten van een heerlijk kopje koffie!