Geisha

Geisha

Geisha is één van de bekendste modemerken van dit moment. Geisha ontwerpt de meest kleurrijke, vrolijke en creatieve collecties met veel passie. De collecties zijn stuk voor stuk gemaakt met oog voor detail. De ontwerpen van Geisha zijn vrouwelijk en doordat ze tijdloos zijn, kun je hun items ieder jaar opnieuw uit de kast trekken!

Oorsprong

Geisha fashion is een Nederlands modemerk dat in het jaar 2001 is opgericht door eigenaar Mark Jessurun. De oprichter van het merk heeft een achtergrond in zowel fashion als retail. Voor de oprichter van Geisha, Mark Jessurun, was het vinden van de perfecte fit voor een jeans één van de grootste uitdagingen. Zijn doel was het vinden van en jeans of denim dat goed past, er mooi uitziet en als belangrijkste, waar de klant zich goed in voelt. Het moet een jeans zijn waarvan je gaat houden en keer op keer opnieuw wilt kopen. Inmiddels is Geisha Fashion veel meer als een merk dat alleen jeans en denim verkoopt. De diverse collecties van het merk bevatten onder andere tops, t-shirts, jurken, rokken, jasjes, blousen en tunieken.

Past Geisha bij mij?

Geisha is voor iedere onafhankelijke vrouw, ongeacht welke leeftijd, die zich willen kleden zoals ze zich voelen. Het merk brengt vier collecties per jaar uit. De collecties van Geisha zijn een balans tussen vrouwelijk en speels met stijlvolle en creatieve bloemenprints, fijne breisels en comfortabele materialen. Ieder item van Geisha is gemaakt van een top kwaliteit.

Always dress like it's the best day of your life.

- Geisha fashion 

Castelijn mode Beek

Kun jij net als ons geen genoeg krijgen van het merk Geisha? Kom dan langs bij Castelijn mode in Beek en bezoek de brede collectie van Geisha  in ons assortiment. Wij helpen je vrijblijvend verder, en na afloop kun je genieten van een gratis kopje koffie van het huis!