Loterij


Al sinds 1953 is Castelijn Mode een trots familiebedrijf. Met meer dan 1200m² winkelplezier voor dames en heren bieden we een unieke winkelervaring. Wat ons echt bijzonder maakt? We bieden gratis kledingvermaak. Moet er een broek korter gemaakt worden of een shirt worden ingenomen? Geen probleem! Bij Castelijn Mode Beek is elke dag een coupeuse aanwezig die gratis je nieuwe kleding voor je vermaakt! (M.u.v. afgeprijsde artikelen.)

Voor de deur van Castelijn Mode Beek zijn meer dan 80 gratis parkeerplaatsen beschikbaar, zodat je met een gerust hart kunt winkelen. Denk wel aan de parkeerschijf. En sta je in het klantensysteem van Castelijn Mode Beek? Dan spaar je automatisch 5% van je aankoopbedrag (m.u.v. afgeprijsde artikelen). Dit spaarvoordeel is geldig in onze winkel en in onze webshop.

Loterij ter ere van ons 70-jarig bestaan

Om ons 70-jarig jubileum te vieren, organiseren we een speciale loterij met geweldige prijzen. De kers op de taart is de hoofdprijs: "Win je aankoopbedrag terug!" Bij elke aankoop van €70,- of meer ontvang je een lot. Deze lotnummers kun je samen met je gegevens en bon of order nummer eenvoudig doorsturen via ons formulier. Zo maak je kans op fantastische prijzen.

Hoe kun je deelnemen aan de loterij?

Het is eenvoudig om deel te nemen. Bij elke aankoop van €70,- of meer ontvang je automatisch een lot. Vergeet niet om je gegevens en bon of order nummer in te vullen op ons speciale formulier op de website. Zo zorg je ervoor dat je kans maakt op de prijzen.

Doe mee met de loterij
 

Belangrijke data en deadlines

De loterij begint op 18 september 2023 en eindigt op 31 december 2023. Elke maand worden er prijzen verloot, en de gelukkige winnaars worden op de hoogte gebracht via e-mail. Vergeet dus niet je inbox regelmatig te controleren voor updates.

Doe mee aan onze jubileumloterij en maak kans op geweldige prijzen, inclusief de kans om je aankoopbedrag terug te winnen. We vieren graag ons 70-jarig bestaan samen met jou!