PME Legend truien & sweaters

PME Legend truien & sweaters

Een PME Legend trui is de topper van het moment. Begint het af te koelen in de zomer, is de herfst in aantocht of is het hartje winter, dan heb je een trui van PME Legend echt nodig. Lekker warm en nog stijlvol ook. Zo kun je ze dragen tijdens het terrasje pikken met vrienden als het begint af te koelen, of als je een leuk feestje hebt dat buiten wordt gehouden. Een PME Legend trui haal je bij Castelijn Mode Beek of via onze webshop.

PME Legend truien & sweaters combineren

Waar kun je de trui nu het beste mee combineren? Natuurlijk met een leuke jeans van bijvoorbeeld Cast Iron. Zo maak je er een stoere outfit van. Wil je het liefst casual over straat gaan, dan kun je het beste een jeans of chino pakken van Vanguard.

PME Legend trui stijl

De stijl van een PME Legend trui komt uit het Amerikaanse verleden. De oude cargo-piloten moesten een outfit hebben die tegen alle weerverwachtingen konden, goede kwaliteit hadden en daarnaast moest het er ook nog eens stijlvol uitzien, want ze moesten er in kunnen werken en er in kunnen vliegen. Ze moesten er dan goed uitzien als ze weer op een andere locatie aankwamen. Daarom is een PME Legend trui van de beste kwaliteit gemaakt en zie deze er ook nog eens super stijlvol uit! PME-Legend heeft veel verschillende stijlen in truien, met veel verschillende mooie kwaliteiten en pasvormen. Een Pme hoodie oogt lekker sportief en is uitermate comfortabel. Daarnaast heeft PME ook veel nette truien die je bij een etentje makkelijk kunt dragen. Een PME trui voor heren is gewoon altijd een goede keuze. Je krijgt kwaliteit voor je geld, wat je altijd kunt verwachten bij PME. PME Legend trui verkooppunt

Ben je op zoek naar een PME Legend trui? Wij zijn het grootste verkooppunt van Limburg en hebben daardoor de grootste collectie. Is jouw maat  niet aanwezig? Geen probleem! Dan bestellen we deze gewoon voor je. Shop je toch liever online? Ook dat kan bij ons in onze online webshop. Je PME Legend trui shop je bij Castelijn Mode Beek.

PME Legend collectie

Ben je benieuwd naar de hele PME Legend collectie? Neem dan eens een kijkje tussen de grootste PME Legend collectie van Limburg.

PME Legend collectie
 

PME Legend truien en vesten

PME Legend heeft truien en vesten voor de winter en voor de zomer. In de winter heb je dikke stoffen nodig, zoals lamswol, schapen wol of katoen linnen. Alle truien en vesten worden ontworpen door het design team van PME Legend zelf.

PME Legend trui bestellen

Ben je overtuigd? Of twijfel je nog? Als je twijfelt bestel dan met Afterpay, dan betaal je pas als je de trui echt houdt. Ben je overtuigd? Bestel dan jouw PME Legend trui, als je dit voor 15:00 uur doet heb je deze morgen al in huis.