Sandwich Jurken

Sandwich jurken

Heb je een leuke Sandwich Jurk gevonden? Reserveer deze dan makkelijk en snel via onze webshop. Wij zorgen ervoor dat we deze binnen 2 uur hebben weggehangen voor jou. Dit kun je doen zonder eerst een account aan te maken,  en je hoeft niet van te voren te betalen.

Naast onze webshop hebben we ook een mooie winkel in het Limburgse dorpje Beek. Hier hebben we 1200 m2 aan modeplezier waar je altijd kunt slagen. In onze winkel hebben we meer dan 70 modemerken voor dames en heren. Tijdens het shoppen kun je ook even heerlijk tot rust komen in onze Fiftythree-koffiecorner waar we heerlijke koffie hebben en ook nog eens helemaal gratis! Ben je niet helemaal tevreden over de pasvorm van een item? Geen probleem, ons eigen atelier vermaakt het voor je en ook dat is helemaal gratis!

Dus wacht niet te lang en kom eens gezellig kijken bij Castelijn Mode Beek en de kans is groot dat jij jouw nieuwe Sandwich Jurk tegen het lijf loopt!

Dames jurken

Zit die ene jurk er toch niet bij? Neem dan eens een kijkje tussen onze hele collectie aan damesjurken. Natuurlijk kun je online shoppen. Of kom gezellig naar onze winkel in Beek waar we een nog grotere collectie hebben.

Dames jurken
Zeer klantvriendelijk personeel, uitgebreide collectie, het is voor elk wat wils. Daarbij mooie gelegenheid om tijdens het shoppen een heerlijke kop koffie te nuttigen.
-Kiyoh beoordeling