Speciaal voor jou! €30,- korting bij bestellingen vanaf €150,- met kortingscode: 30KORTING
Sluiten

Simple broeken

Wat is Simple the brand?
Simple the brand is een modemerk voor dames en is gevestigd in Amsterdam. Zoals de naam al zegt, staat het merk voor minimalisme en eenvoudigheid. Hoe kleding op de huid voelt, is voor het merk net zo belangrijk als hoe het eruit ziet als we de kleding dragen.

Simple broeken
De broeken van Simple zijn gemaakt van een geweldige kwaliteit die enorm lang meegaat. De broeken zijn gemaakt van een heerlijk zittende stof met het doel om zo comfortabel mogelijk de dag door te komen. De broeken van Simple moeten ervoor zorgen dat de vrouw die de broek draagt zich zelfverzekerd, comfortabel en tegenlijkertijd stijlvol voelt.

Combinaties
Hoewel de meeste broeken van het merk een aparte stijl hebben, zijn ze ook simpel en gemakkelijk te combineren. En hoe leuk is het om zelf combinaties te maken! Hier onder volgen een paar combinaties die je kunt samenstellen met de broeken van Simple.

Kath broek apricot
Deze broek uit de collectie van Simple x Nicolette Kluijver is ideaal voor de zomer. Het is een losvallend model met wijde en lange pijpen. De broek is perfect te combineren met de bijpassende Ginger blouse. Deze oranje blouse is dezelfde kleur als de broek en heeft net als de broek een losvallende fit. Het oranje blousje heeft een kraagje, een knoopsluiting en een driekwart klein pofmouwtje.
 
 
Jayne broek groen
De Jayne broek heeft veel weg van het model van een jog broek. Deze broek komt ook uit de Simple x Nicolette Kluijver collectie. De broek is gemaakt van zacht materiaal en heeft een slim fit.
De Jayne broek in de kleur groen is erg leuk te combineren met de Cornelia sweater. Zo krijg je een sportieve, maar ook casual look!
 
Ben jij benieuwd naar de gehele collectie broeken van het merk Simple? Kom dan gezellig langs bij Castelijn mode in Beek en neem gerust een kijkje. Na afloop krijg je van ons een heerlijk kopje koffie. Een deel van de collectie van Simple is ook te bestellen op onze online webshop, deze vind je via deze link. Hopelijk tot snel bij Castelijn mode in Beek!