Simple truien en sweaters

Wat is Simple?

Simple the brand is een modemerk voor dames en is gevestigd in Amsterdam. Zoals de naam al zegt, staat het merk voor minimalisme en eenvoudigheid. Hoe kleding op de huid voelt, is voor het merk net zo belangrijk als hoe het eruit ziet als we de kleding dragen. 

Duurzaamheid
Hoe kleding op de huid voelt, is voor het merk net zo belangrijk als hoe het eruit ziet als we de kleding dragen. Dit gevoel wordt bereikt door zo veel mogelijke natuurlijke vezels te gebruiken. Dit is een belangrijke stap voor de duurzaamheid en een betere toekomst voor de aarde. De items van Simple zijn ontworpen met creativiteit, passie en een focus op de beste stoffen van de hoogste kwaliteit, die een leven lang mee gaan!

De collecties
De collecties van Simple zijn van hoge kwaliteit. Het merk is gecreëerd op basis van een moeiteloos en tijdloos opzicht van moderne mode. Simple mixt alledaagse mode met een makkelijk draagbare en comfortabele stijl.

Truien en sweaters van Simple

Simple heft een ruime collectie aan truien en sweaters in hun assortiment. Deze truien hebben stuk voor stuk een minimalistisch design en zijn van hoge kwaliteit. Deze truien zijn gemaakt voor vrouwen die zich comfortabel willen voelen in hun kleding. Doordat alle items van het merk zo'n ''simple'' design hebben, zijn ze erg makkelijk te combineren met andere merken zoals Geisha, Opus en Someday.

Ellena sweater
Hiernaast zie je de Ellena sweaters in de kleuren bruin en mint. De sweaters zijn voorzien van een boothals en lange mouw. Ook deze twee truien zijn gemakkelijk te combineren met andere items, van Simple óf met andere merken. Draag hem simpel met een topje eronder, óf een witte blouse eronder zodat je het kraagje nog ziet.

Shop hier
Ben jij benieuwd naar de gehele collectie truien en sweaters van het merk Simple? Kom dan gezellig langs bij Castelijn mode in Beek en neem gerust een kijkje. Na afloop krijg je van ons een heerlijk kopje koffie. De collectie van Simple is ook te bestellen op onze online webshop, deze vind je via deze link. Hopelijk tot snel bij Castelijn mode in Beek!