Speciaal voor jou! €30,- korting bij bestellingen vanaf €150,- met kortingscode: 30KORTING
Sluiten

Simple

 

Wat is Simple?

Simple the brand is een modemerk voor dames en is gevestigd in Amsterdam. Zoals de naam al zegt, staat het merk voor minimalisme en eenvoudigheid. Hoe kleding op de huid voelt, is voor het merk net zo belangrijk als hoe het eruit ziet als we de kleding dragen. 

Duurzaamheid
Hoe kleding op de huid voelt, is voor het merk net zo belangrijk als hoe het eruit ziet als we de kleding dragen. Dit gevoel wordt bereikt door zo veel mogelijke natuurlijke vezels te gebruiken. Dit is een belangrijke stap voor de duurzaamheid en een betere toekomst voor de aarde. De items van Simple zijn ontworpen met creativiteit, passie en een focus op de beste stoffen van de hoogste kwaliteit, die een leven lang mee gaan!

De collecties
De collecties van Simple zijn van hoge kwaliteit. Het merk is gecreëerd op basis van een moeiteloos en tijdloos opzicht van moderne mode. Simple mixt alledaagse mode met een makkelijk draagbare en comfortabele stijl. Met iedere nieuwe collectie van Simple verbeteren ze hun inspanningen om een steeds duurzamer merk te worden. Het merk gelooft in het opbouwen van een tijdloos inspirerend merk dat zich richt op hoge kwaliteit in ieder detail, minimalisme en eenvoud. De collecties van Simple zijn erg gemakkelijk te combineren. Er komen vooral aarde tinten en natuurlijke kleuren voor in hun collecties. Af en toe voegt het merk een vleugje kleur toe om toch weer verrassend uit de bocht te komen.

Simple combineren met Simple

De kleding van Simple is zoals hierboven al vermeldt, erg gemakkelijk te combineren met andere kledingstukken. Je kunt ze ook combineren met andere merken zoals YaYa, Opus en Summum. Hieronder volgen een paar combinaties die je kunt maken wanneer je ervoor kiest om de Simple artikelen met het eigen merk te combineren:

 
 


Ben jij benieuwd naar de gehele collectie van het merk Simple? Kom dan gezellig langs bij Castelijn mode in Beek en neem gerust een kijkje. Na afloop krijg je van ons een heerlijk kopje koffie. De collectie van Simple is ook te bestellen op onze online webshop, deze vind je via deze link. Hopelijk tot snel bij Castelijn mode in Beek!