Naar boven

Aaiko

Aaiko Dit merk is een combinatie van speciale technieken, de allerbeste materialen en toepassing van details. "We willen geen beeld verkopen, maar we streven ernaar om met onze kleding te imponeren, zodat u het goed voelt wanneer onze artikelen uw vrouwelijkheid op een subtiele manier benadrukken." Bekijk de collecties van Aaiko ook in onze winkel!

Aaiko Kleding Webshop

Aaiko Kleding is een merk wat je blijft verrassen. Ze hebben altijd leuke nieuwe kleding die nooit verveeld. Elke keer weer zorgen ze voor een leuke collectie met zeker een moderne twist er aan. Naast de verrassende collectie hebben ze ook altijd een paar basics die je altijd wel kan gebruiken. En dat lukt ze goed bij Aaiko kleding als je hun collectie ziet.

Aaiko jurken

Iets waar Aaiko kleding wel op bekend staan, is toch echt hun jurken. Ze zorgen altijd dat ze die in hun collectie hebben. Daarnaast hebben ze ook super leuke blouse. Combineer jou favorieten blouse met een van de stijlvolle pantalons die ze in hun collectie hebben. Daarnaast hebben ze ook nog super leuke t-shirts en tops die je goed kan dragen als je lekker gaat stappen met vriendinnen. Denk je dat je het dan koud krijgt? Doe er dan nog een vestje overheen.

Hoe is deze collectie eigenlijk zo gemaakt? Aaiko betekend in het Japans geliefd maar in het oud-Germaans betekend het stoer. Daardoor hebben ze er voor gekozen om de collectie’s stoer te maken maar zeker ook geliefd.

Aaiko kleding vind je bij Castelijn Mode Beek

Bij Castelijn Mode Beek kan je terecht voor Aaiko kleding maar ook voor veel meer andere merken. In onze winkel in Beek staan we 6 dagen per week voor je klaar. We zorgen ervoor dat je van onder tot boven gestyled de deur uit loopt en het belangrijkste met een fijn gevoel! Maar met welke merken combineer je het dan? Dat kan met Penn & Ink, Sandwich en Maison Scotch.
Aaiko

Aaiko nieuwe collectie

Natuurlijk hebben wij de Aaiko nieuwe collectie in onze winkel en in onze webshop. Hierdoor zorgen wij ervoor dat je altijd de laatste mode draagt en dat je niet de trends mist. Natuurlijk is het ook het leukste om tussen de nieuwe artikelen te kijken, zodat je altijd iets nieuws voorbij ziet komen. Dat kan heel goed met de Aaiko nieuwe collectie met de nieuwste tuniekjes, blouse en bijvoorbeeld vesten.