Naar boven

Adam Underwear

(0)
Adam Underwear

Over Adam Underwear Amsterdam

Wat is het eerste dat je aantrekt en het laatste dat je uittrekt...?

Precies. Je boxer. Dus waarom is dat het meest ondergewaarde kledingstuk dat er bestaat? Als je boxer goed zit, gaat de rest vanzelf. Daarom hebben we alle aspecten die een boxer-merk bepalen geoptimaliseerd. Van de pasvorm tot de designs en van onze marketing tot de manier waarop we produceren. En dat is precies waar A-Dam Underwear Amsterdam goed in is. Super vette desings en de beste pasvormen!

Een betere wereld begint bij je boxer

Onze boxers en T-shirts worden gemaakt van GOTS gecertificeerd biologisch katoen. Gemixt met een beetje elastan vormt het superzachte, sterke, duurzame en milieuvriendelijke stof. Onze swimwear- collectie is gemaakt van 100% gerecycled polyester. Zonder concessies te doen in comfort of esthetiek. Onze katoen wordt zonder pesticiden of chemicaliën verbouwd - nog geen 50 kilometer van de fabriek, waar mensen werken tegen een eerlijk loon en onder goede arbeidsomstandigheden.

Vijf vrienden met één visie

A-dam Underwear is opgericht in 2014 door vijf vrienden uit Amsterdam. Vijf vrienden met verschillende talenten. Andere opvattingen. Verschillende smaken. Ieder met zijn eigen kennis en expertise. Productie. Verpakkingen. Sales. Marketing. Zo blijven we elkaar altijd uitdagen om onszelf op alle vlakken te verbeteren.
Alles kan beter.

Al onze producten worden met de grootste zorg en aandacht gemaakt. Dat begint bij het vinden van de juiste grondstoffen, maar ook door met de juiste producenten samen te werken. Aan elk product komt handwerk te pas. Daarom onderhouden we dagelijks contact met onze producent. We controleren zowel de kwaliteit van ons product als de omstandigheden waaronder ze gemaakt worden.

A-dam underwear boxers bestellen

Je kan makkelijk en snel een boxer bestellen in onze webshop maar we vinden het natuurlijk het gezelligste als je naar onze winkel komt. Maar bestel je toch op een werkdag voor 15:00 uur dan heb je het de volgende dag al in huis! En je kan ook nog eens 14 dagen later betalen als je afrekend met Afterpay.
 

Adam underwear

Een boxer van Adam underwear, dat is het eerste kledingstuk wat een man s'morgens aantrekt, en het laatste dat hij s'avonds weer uitdoet. Dan is het wèl zo fijn om een boxer te dragen, die op een eerlijke manier gemaakt is. Van 95% biologisch katoen, gemixt met 5% elasthaan. Het katoen wordt gefabriceerd zonder pesticiden of chemicaliën. Fijn om verder te weten is dat er geen (was)labels in de binnenkant worden genaaid. En dat er geen irritante naden verwerkt zijn in de band.
En deze comfortabele boxers zijn nu ook online en in de winkel te koop bij Castelijn in Beek!
Wij hebben verschillende vrolijke, grafische printjes in de collectie. Natuurlijk geldt hier ook weer, veilig betalen via Ideal of achteraf via Afterpay.