Naar boven
  • Werkdag voor 15:00 besteld, morgen gratis bezorgd
  • 14 dagen bedenktijd
  • Gratis achteraf betalen met Afterpay
  • Niet goed? Geld terug!

Adam Underwear

Adam Underwear

Over Adam Underwear

Wat is het eerste dat je aantrekt en het laatste dat je uittrekt...?

Precies. Je boxer. Dus waarom is dat het meest ondergewaarde kledingstuk dat er bestaat? Als je boxer goed zit, gaat de rest vanzelf. Daarom hebben we alle aspecten die een boxer-merk bepalen geoptimaliseerd. Van de pasvorm tot de designs en van onze marketing tot de manier waarop we produceren.

Een betere wereld begint bij je boxer

Onze boxers en T-shirts worden gemaakt van GOTS gecertificeerd biologisch katoen. Gemixt met een beetje elastan vormt het superzachte, sterke, duurzame en milieuvriendelijke stof. Onze swimwear- collectie is gemaakt van 100% gerecycled polyester. Zonder concessies te doen in comfort of esthetiek. Onze katoen wordt zonder pesticiden of chemicaliën verbouwd - nog geen 50 kilometer van de fabriek, waar mensen werken tegen een eerlijk loon en onder goede arbeidsomstandigheden.

Vijf vrienden met één visie

A-dam Underwear is opgericht in 2014 door vijf vrienden uit Amsterdam. Vijf vrienden met verschillende talenten. Andere opvattingen. Verschillende smaken. Ieder met zijn eigen kennis en expertise. Productie. Verpakkingen. Sales. Marketing. Zo blijven we elkaar altijd uitdagen om onszelf op alle vlakken te verbeteren.
Alles kan beter.

Al onze producten worden met de grootste zorg en aandacht gemaakt. Dat begint bij het vinden van de juiste grondstoffen, maar ook door met de juiste producenten samen te werken. Aan elk product komt handwerk te pas. Daarom onderhouden we dagelijks contact met onze producent. We controleren zowel de kwaliteit van ons product als de omstandigheden waaronder ze gemaakt worden.

De boxers van Adam Underwear zijn helaas niet verkrijgbaar in onze webshop, maar wel in onze winkel in Beek, dus kom gerust een kijkje nemen!