Naar boven
  • Werkdag voor 15:00 besteld, morgen gratis bezorgd
  • 14 dagen bedenktijd
  • Gratis achteraf betalen met Afterpay
  • Niet goed? Geld terug!

Jane Lushka

Jane Lushka
Jane Lushka
 

Jane Lushka

Jane Lushka is één van de  populaire damesmerken van het moment. Hoe ze zichzelf omschrijven in één zin? ‘’Jane Lushka is altijd in ontwikkeling!’’ Ze ontwerpen hun kleding altijd volgens de nieuwste trends. En wat nog mooier is? Jane Lushka levert maandelijks nieuwe collectie. Hierdoor  hebben we op elke moment de nieuwste mode en trends voor de moderne vrouw in huis.

Zussen

Maar wat is Jane Lushka eigenlijk? Het is een damesmerk dat is opgezet door twee zussen die het in 2011hebben opgericht. Ze zijn begonnen met een paar jurkjes die ze 4 keer per jaar uitgaven. Inmiddels is de collectie uitgebreid tot een hele verzameling van t-shirts, jumpsuits, rokken, broeken, en niet te vergeten de jurkjes.

Jane Lushka laat de collecties leiden door de smaak van hun doelgroep. Dus eigenlijk bepaal jij hoe de collectie er uitziet! Ze hebben geen designteam of marketing-afdeling, maar alles wordt ontworpen door de zussen Jane en Lushka zelf. Doordat ze alles zelf doen kunnen ze heel snel schakelen en daardoor ook snel een nieuwe collectie uitbrengen.

Online

Helaas hebben we Jane Lushka niet in onze webshop, maar wèl in onze winkel in Beek. Hier staan onze stijl-experts voor je klaar met de nieuwste mode en trends.

Wil je toch online winkelen? Kijk dan eens op onze dames kleding pagina, hier staat online de leukste mode voor je klaar.