Naar boven

Jane Lushka

Jane Lushka
Jane Lushka
 

Jane Lushka

Jane Lushka is het populaire dames merk van het moment. Hoe ze zich zelf omschrijven in een zin? ‘’Jane Lushka is altijd in ontwikkeling!’’. Ze ontwerpen hun kleding altijd volgens de nieuwste trends en dit gaat ook altijd fijn loos mee in onze winkel. Dit komt omdat ze proberen maandelijks te leveren met een nieuwe collectie. Zo hebben ze altijd de nieuwste mode en trends voor de moderne vrouw.

Zussen

Maar wat is Jane Lushka eigenlijk? Het is een dames merk dat is opgezet door twee zussen en is in 2011 begonnen. Ze zijn begonnen met een paar jurkjes die ze 4 keer per jaar uitgave. Inmiddels zijn ze uitgegroeid tot een hele collectie van t-shirts, jumpsuits, rokken, broeken en natuurlijk de jurkjes.

Ze laten de collecties leiden door wat hun doelgroep ervan vind. Dus eigenlijk bepaal jij hoe de collectie er uitziet! Ze hebben geen design team of marketing afdeling maar alles wordt gedaan door de zussen Jane en Lushka. Doordat ze alles zelf doen kunnen ze heel snel schakelen en daardoor ook snel een nieuwe collectie uitbrengen.

Online

Helaas hebben we Jane Lushka niet op onze webshop, maar wel in onze winkel in Beek. Hier staan onze stijl experts voor je klaar met de nieuwste mode en trends.

Wil je toch online winkelen? Kijk dan eens op onze dames kleding pagina, hier staat online de leukste mode voor je klaar.