Naar boven
  • Werkdag voor 15:00 besteld, morgen gratis bezorgd
  • 14 dagen bedenktijd
  • Gratis achteraf betalen met Afterpay
  • Niet goed? Geld terug!

Maison Scotch

Maison Scotch

Maison Scotch; ruim online aanbod!

Maison Scotch is de dameslijn van het label Scotch & Soda. Wat dit merk zo leuk maakt is dat het een echt Nederlands merk is! Ze doen over de hele wereld inspiratie op voor hun ontwerpen, die tot uiting komt in vintage stijl evenals in de meeste actuele trends, met vooral talrijke kleuren.

Niets is te gek voor Maison Scotch

Bij Maison Scotch hebben ze oog voor details en perfecte afwerking. De jeans en chinos hebben altijd mooie bijzonderheden, zoals speciale materialen, aparte buttons, ritsen en knopen. Dat  zijn de kenmerken die de broek net iets aparter maken. Ook belangrijk is de comfortabele fit,  deze vind je ook terug in de bovenkleding. Maison Scotch heeft een brede smaak aan stijlen, die makkelijk te combineren zijn. Van chic tot zeer comfortabel/casual, niets is te gek. Naast dit allemaal blijft de kwaliteit bij Maison Scotch hoog in het vaandel staan. Hierdoor koop je altijd de echte Maison Scotch-stijl van de beste kwaliteit!

Maison Scotch inspiratie

Maison Scotch laat zich inspireren door de hele wereld. Niet alleen bij de huidige trends, maar ook vooral de bij de trends uit het verleden. Dat combineren ze heel goed met de trends van nu, zodat ze elke keer met een ijzersterke kledingcollectie komen. Maar niet alleen de stijl moet goed zijn, ook de kwaliteit van de kleding moet heel hoog zijn, zodat ze altijd het beste van het beste kunnen aanbieden. Zo blijft Maison Scotch altijd een van de ''beste'' merken van Nederland.

Maison Scotch bij Castelijn Mode Beek

Bij ons heeft Maison Scotch een eigen plekje in de winkel met hun eigen shop-in-shop. Hierdoor zie je de stijl terugkomen in de stellingen, hangers en in de aankleding van hun eigen ruimte. Dus als je op zoek bent naar de kleding van Maison Scotch,  dan ben je bij ons aan het juiste adres, en dat is natuurlijk in Beek!

Maison Scotch

Maison Scotch Online 

Naast onze winkel hebben we ook Masion Scotch online in onze webshop. Zo hebben we truien, shirts, tops en nog veel meer leuke items van het merk. Ben je benieuwd kom dan gezellig langs of kijken naar onze Maison Scotch online collectie.