Naar boven
  • Op een werkdag voor 21.00 besteld, morgen in huis
  • GRATIS verzending vanaf €40,-
  • 14 dagen bedenktijd Slechts €4,75 retour kosten
  • Niet goed? Geld terug!

Maison Scotch

Maison scotch logo Maison Scotch is de dames lijn van Scotch & Soda. 
Scotch & Soda is een van de merken waar wij als nederlanders trots op kunnen zijn.
Ze doen inspiratie op over de hele wereld, dit combineren ze met de laatste trends en steken ze in een vintage jasje. Bekijk hun oog voor detail en perfecte afwerking ook eens in de shop-in-shop in onze winkel!Maison Scotch; ruim online aanbod!

Maison Scotch is de dames lijn van het label Scotch & Soda. Wat dit merk nog leuker maakt is dat het een echt Nederlands merk is. Ze doen over de hele wereld inspiratie op voor haar ontwerpen, die zich tot uiting brengen in vintage stijl evenals in de meeste actuele trends, met vooral talrijke kleuren.

Niets is te gek voor Maison Scotch

Ze hebben oog voor details en perfecte afwerking. De jeans en chinos hebben altijd mooie bijzonderheden, zoals speciale materialen, aparte buttons, ritsen en knopen, wat de broek net iets aparter maakt, niet te vergeten is de comfortabele fit, evenals de bovenkleding. Maison Scotch heeft een brede smaak aan stijlen, die makkelijk te combineren zijn van chic tot zeer comfortabele/casual, niets is te gek.

Maison Scotch inspiratie

Maison Scotch haalt hun inspiratie over de hele wereld maar niet alleen van de trends die er nu zijn maar ook vooral de trends die zijn geweest. Dat combineren ze heel goed met de trends van nu, zodat ze elke keer met een ijzer sterke kleidng collectie komen. Maar niet alleen de stijl moet goed zijn ook de kwaliteit van de kleding moet heel hoog zijn, zodat ze altijd het beste van het beste kunnen aanbieden. Zo blijft Maison Scotch altijd een van de ''beste'' merken van Nederland

Maison Scotch bij Castelijn Mode Beek

Bij ons heeft Maison Scotch een eigen plekje in de winkel met hun eigen shop-in-shop. Hierdoor zie je de stijl terug komen in de stellingen, hangers en in de aankleding van hun eigen ruimte. Dus als je opzoek bent naar de kleding van Maison Scotch dan kom je gezellig naar Beek!

Maison Scotch