Naar boven
  • Op een werkdag voor 21.00 besteld, morgen in huis
  • GRATIS verzending vanaf €40,-
  • 14 dagen bedenktijd Slechts €4,75 retour kosten
  • Makkelijk achteraf betalen met Afterpay

Nikkie Plessen

Nikkie Plessen Vanaf 2011 is Nikkie Plessen begonnen met kledingcollectie maken. Nikkie kleding is altijd herkenbaar door de eigen stijl die zin in het merk heeft gekregen. Teksten zoals ''Buy me a Burger'' of '' I'm just here for Sushi'' zijn bekende teksten die je vindt op de shirts van Nikkie.

Nikkie

Het modemerk Nikkie is begonnen in 2011 en is in de jaren daarna uitgegroeid tot een modemerk van over de hele wereld. Het merk staat bekend om de sexy, vrouwelijke, stoere en ook elegante design. Sinds het najaar van 2016 is het ook verkrijgbaar bij Castelijn Mode Beek. En dat Nikkie het goed doet in het buitenland kan je wel merken aan de verkooppunten.

Nikkie Plessen

Het boegbeeld en eigenaar is natuurlijk Nikkie Plessen. ze doet de ontwerpen van de kleding. Door haar oog voor detail springt het vrouwelijke en elegante uit de collectie. Ze is opgegroeid in Nederland. Ze begon haar carrière als actrice en later was ze dagelijks te zien bij o.a. MTV. Later wilde ze haar eigen stijl naar buiten brengen en dat is goed gelukt met het kleding merk! Nu reist Nikkie Plessen de hele wereld over met haar modemerk!

Nikkie bij Castelijn Mode Beek

Ben je opzoek naar Nikkie dan ben je bij Castelijn Mode Beek aan het juiste adres! In onze winkel in Beek hebben we de collectie mooi hangen naast andere modemerken zoals Maison Scotch, YaYa, Penn en Ink en nog veel meer andere leuke merken. Of winkel gemakkelijk online, als je voor 21.00 besteld heb je het de dag erna al in huis! Dus voor Nikkie zit je bij Castelijn Mode Beek goed!