Naar boven

Penn & Ink

(0)
Penn & Ink N.Y

Penn En Ink

Penn en Ink is een Nederlands damesmerk voor de zelfbewuste, modieuze vrouw die van mooie materialen en stijlen houdt. Deze stijlen komen duidelijk naar voren in de collectie. Ze proberen altijd vooruitstrevend te zijn met hun kleding. Dit creëeren ze door gebruik te maken van Amerikaanse stijlen met een Nederlandse tint er aan. En dat doen ze heel goed bij Penn & Ink.

Penn en Ink verkooppunt

Ben je op zoek naar een Penn en Ink-verkooppunt? Dan nodigen wij je uit naar Castelijn Mode Beek te komen. Bij ons komt dit merk goed tot zijn recht door bijvoorbeeld andere merken als YaYa, Studio Anneloes, Sandwich en nog veel meer andere damesmerken. Maar je vindt het niet alleen in onze winkel in Beek. Je kunt het ook bestellen via onze webshop. Zo kun je heel gemakkelijk vanuit thuis jouw nieuwe kleding bestellen.

Penn & Ink trends voorjaar 2020

De algemene trends voor de dames zetten zich bij Penn en Ink ook door. Zo is de fuctional fashion ook een dingetje bij hun èn kijken ze hoe je één outfit kunt dragen bij verschillende gelegenheden. Of het nu een gezelige avond is met je beste vriendin, of je gaat naar je schoonfamilie, je kunt eenvoudig dezelfde outfit dragen. Maar niet alleen van belang is hoe je outfit  eruitziet, ook de stoffen zijn ideaal om te dragen en zitten super comfortabel. Dit  alles maakt de Penn & Ink-collectie zo leuk en veelzijdig.

Het beste kun je deze collectie combineren met je favoriete schoenen. Als je onder een jurkje een paar sneakers draagt, maak je de outfit lekker sportief en met een paar pumps maak je het weer netjes en zakelijk. Zo kun je eindeloos combineren met de leuke collectie van Penn en Ink. Verder zijn ook de leuke sweaters  makkelijk te combineren met jouw favoriete jeans of broek.

Penn en Ink stijl

De Penn en Ink-stijl zie je in alle items naar voren komen. Zo heb je een leuk opvallend shirt met daarop duidelijk het logo, maar ook zie je dit logo vaak terug komen aan de zijkant van een sportieve broek. Zo gebruikt Penn en Ink altijd dezelfde stijl in hun collectie. Daardoor herken je het merk overal waar je komt. Ondanks dat ze één stijl gebruiken kun je het wel op meerdere manieren dragen. Zo kun je het sportief dragen met een sneaker eronder en weer wat netter als je er een paar pumps onder draagt.

Penn en Ink jurk

Een van de leukste items uit de collectie is toch wel de jurk van Penn en Ink. Elk seizoen komen ze met een paar superleuke eyecatchers die je zeker niet mag missen. Je kunt ze dragen tijdens een lekkere zomerdag of als je naar een feestje gaat. Of bij je schoonfamilie op bezoek gaat voor de kerst. Het kan allemaal met een jurk van Penn en Ink!

Penn en Ink Online

Naast onze winkel in Beek hebben we ook Penn en Ink online in onze webshop. Daar hebben we de leukste blazers, blouses, jurken en broeken en shop je gemakkelijk vanuit je eigen keuken- tafel. Penn en Ink shop je bij Castelijn Mode Beek!

Penn en Ink verkooppunt

Castelijn Mode Beek is hèt Penn en Ink-verkooppunt van Limburg. Daarnaast vind je het merk ook in onze webshop waar je snel en makkelijk je nieuwe kleding kunt bestelllen. Inmiddels hebben ze verschillende verkooppunten in heel Europa en daar mogen ze zeker trots op zijn. En wij zijn er zeker trots op dat we het Penn en Ink-verkooppunt van Limburg zijn.

Penn en Ink Nieuwe collectie

Een paar keer per jaar heeft Penn en Ink nieuwe collectie. De grootste leveringen zijn altijd in februari/maart en in augustus/september. In deze maanden begint echt het nieuwe kledingseizoen. Maar in de maanden erna komen ze ook nog met nieuwe kleding waardoor we altijd wel weer iets leuks hebben hangen in onze winkel en in onze webshop. Ben je benieuwd naar deze leuke items? Kom dan eens kijken naar de Penn en Ink nieuwe collectie.