Naar boven
  • Op een werkdag voor 21.00 besteld, morgen in huis
  • GRATIS verzending vanaf €40,-
  • 14 dagen bedenktijd Slechts €4,75 retour kosten
  • Altijd netjes verpakt

Penn & Ink

Penn en Ink webshop Elk kleding seizoen komt Penn & Ink met hun nieuwe collectie. Hierheen proberen ze origineel en uniek te zijn met Amerikaanse stijlen met een Nederlandse tint er aan. Die combinatie doet het juist heel goed bij Penn & Ink

Penn & Ink

Penn & Ink is een Nederlands dames merk voor de zelfbewuste, modieuze vrouw die van mooie materialen en stijlen houdt. Deze stijlen komen duidelijk naar voren in hun collectie. Ze proberen altijd vooruitstrevend te zijn met hun kleding. Verder proberen ze origineel en uniek te zijn met Amerikaanse stijlen met een Nederlandse tint er aan. En dat doen ze heel goed bij Penn & Ink.

Penn & Ink bij Castelijn Mode Beek

Kom naar Castelijn Mode Beek voor de collectie van Penn & Ink te bekijken. Bij ons komt het goed tot zijn recht door bijvoorbeeld andere merken als YaYa, Studio Anneloes, Sandwich en nog veel meer andere dames merken. Maar je vindt het niet alleen in onze winkel in Beek. Je kan het ook bestellen via onze webshop. Zo kan je heel gemakkelijk vanuit thuis jouw nieuwe kleding kan bestellen. Bestel het voor 21:00 en je hebt jouw pakketje met Penn & Ink kleding de dag erna al in huis.

Penn & Ink kleding