Naar boven

Blog

Shoppen in de sale: 4 tips
Door Daan Castelijn - 21 juni 2019 -
De leukste kleding met korting. Maar wacht niet te lang, want dan zijn de leukste items meestal al weg! Benieuwd naar meer tips?
Lees meer
Hier moet je opletten bij een Kostuum
Door Daan Castelijn - 31 mei 2019 - Heren, How to wear, Kleding
Je hebt eindelijk die lang verwachtte sollicitatie, je hebt een baan waarin je een kostuum moet dragen of je hebt een feestje waar verwacht wordt dat je er netjes op staat. Dan hebben wij de oplossing voor jou!
Lees meer
Tenue de Ville
Door Claudia - 15 mei 2019 - How to wear
Afgelopen week kwam een ontzettend leuke mevrouw aan me vragen of ik haar kon helpen met de keuze voor de juiste outfit. Ze had namelijk een uitnodiging gekregen met de dresscode: Tenue de Ville. Maar wat is dat eigenlijk?
Lees meer
Merk in de spotlight: PME Legend
Door Daan Castelijn - 10 april 2019 - Heren, Kleding
PME Legend is een van de bekendste herenmerken van Nederland. Maar hoe komt dat eigenlijk? En waar komt hun inspiratie vandaan?
Lees meer
Hoe strijk je een overhemd?
Door Daan Castelijn - 20 februari 2019 -
Yes, een nieuw overhemd! En nu? Meestal zijn mannen niet echt de specialisten in strijken, daarom hier enkele tips om ervoor te zorgen dat jouw nieuwe overhemd er top uit blijft zien.
Lees meer
Help, ik zoek een trouwpak!
Door Daan Castelijn - 01 februari 2019 - Heren, Kleding
Met de nodige zenuwen ging je voor je droomvrouw op de knieën en gelukkig zei ze volmondig "ja" op de vraag of ze met je wilde trouwen. Geheel volgens het strikte draaiboek zijn de locatie voor de grote dag en de dj al vastgelegd en zijn ook de getuigen al gekozen. Maar denk je ook aan je trouwpak?
Lees meer
Cadeautips
Door Daan Castelijn - 18 december 2018 -
De feestdagen staan weer voor de deur en daar horen natuurlijk de allerleukste cadeau's bij. Ben je nog op zoek naar een leuk cadeau voor je vriend, vriendin, vader, moeder kennis, buren , broer of zus? Dan kijk eens tussen onze cadeautips en misschien zit je cadeau er wel tussen!
Lees meer
Broekenactie: help mensen in nood en ontvang €20 korting.
Door Daan Castelijn - 01 november 2018 -
Bij inlevering van je oude broek krijg je van het jarige Castelijn maar liefst €20,- korting op je nieuwe broek en steun je ook nog eens mensen in nood. Het 65-jarige familiebedrijf levert de oude broeken immers in bij Moveoo, een maatschappelijke organisatie die hulp biedt aan mensen die dak- of thuisloos zijn of dreigen te worden en tijdelijk behoefte hebben aan ondersteuning. Met jouw oude broek maak je dus een medemens in nood ontzettend blij.
Lees meer
Wie is Daan van Castelijn Mode Beek
Door Daan Castelijn - 31 oktober 2018 - Ons team
Ontvang jij hem ook in je mailbox, de nieuwsbrief van Daan van Castelijn? In een wekelijkse mail, bericht deze Daan over de nieuwe collecties, kortingsacties en ander nieuws van Castelijn Fashion & Denim. Maar is deze Daan nou een fictief persoon of bestaat hij echt? Een vraag die soms echt aan personeel in de zaak wordt gesteld. Zeker weten dat Daan een echt persoon is, het betreft immers Daan Castelijn, de 27-jarige zoon van Geert-Jan en José Castelijn. In de boven de zaak gelegen kantoorruimte, zijn favoriete vertrek binnen het pand, gaat Daan in op zijn rol binnen het bedrijf en kijkt hij eveneens naar de toekomst.
Lees meer
Winnende lotnummers Feestavond
Door Daan Castelijn - 23 september 2018 -
Ben je benieuwd naar de winnende lotnummers? Lees dan snel verder!
Lees meer
Herfstkleuren
Door Lotte Biermans - 21 september 2018 - Dames, Kleding
De zomer komt langzaam maar zeker aan zijn einde en dus is het tijd om te kijken naar de nieuwe herfst trends. Dit jaar zie je voornamelijk de herfstkleuren terugkomen. Grijs en groen zijn belangrijke kleuren, maar ook de kleuren wit en blauw laten zich dit najaar zien.
Lees meer
Outfits op de werkvloer
Door Lotte Biermans - 31 augustus 2018 - Kleding
Heb je een nieuwe baan, een nieuwe functie of vind je dat het tijd wordt voor een nieuwe ‘verschijning’ op je werk, dan is het tijd voor een nieuwe garderobe!
Lees meer