Naar boven

Dames Blazers

Blazer Dames: Ruime keuze in onze webshop

Dames blazers online verkrijgbaar van diverse topmerken zoals Maison Scotch, G-star en Penn & Ink. Ze zijn onmisbaar in uw garderobe en maken elke outfit af. Door de vele variaties waarin de ze verkrijgbaar zijn kun je bij iedere outfit moeiteloos het perfecte exemplaar vinden. Of het nu gaat om een sportief jasje met speelse print of verfijnd colbert met afwerking tot in het detail, het is allemaal mogelijk.  De dames blazer is niet te missen in jouw garderobe!

Blazer dames combineren

Dit jaar zien we een veelzijdig aanbod van blazers voor dames. De zwart-wit variant voert de boventoon zoals bij deze blazers van Penn & Ink, maar er is ook ruimte voor pastels en printjes.  Uitermate comfortabel zijn de jasjes van Sandwich in fijne kwaliteit. Combineer jouw dames blazer met een leuke top van Geisha of Maison Scotch en je bent helemaal klaar voor dit jaar.

Dames blazer koop je bij Castelijn Mode Beek

Vragen over de maatvoering,  pasvorm of hoe je een dames blazer te combineren?  Wij horen het graag van jou! Je kunt ons per e-mail of telefonisch bereiken en bent natuurlijk van harte welkom in onze winkel.  We hebben 1200 vierkante meter aan fashion waardoor wij ons zelf wel een van de grootste mode winkels mogen noemen van Limburg. Maar je kan ook bestellen op onze webshop. Ga dus snel op zoek naar je nieuwe favoriete dames blazer!

Blazer dames