Speciaal voor jou! €30,- korting bij bestellingen vanaf €150,- met kortingscode: 30KORTING
Sluiten

Spaarpunten

Bij Castelijn Mode Beek en Modecastelijn.nl zijn we hartstikke blij als je bij ons bestelt! En om onze waardering te tonen, willen we je iets speciaals geven: spaarpunten! Deze unieke punten zijn gekoppeld aan jouw account en je kunt ze inwisselen bij je volgende aankoop. Zo hopen we dat je ons altijd als eerste in gedachten hebt!

Wil jij ook sparen voor extra korting? Klik dan hier om in te loggen of een account aan te maken.
Hoe verdien ik spaarpunten?
Elke keer dat je bij Castelijn Mode Beek en Modecastelijn.nl iets koopt, verdien je spaarpunten. Het enige wat je hoeft te doen is tijdens het afrekenen een account aan te maken of in te loggen als je al een account hebt. Dit is belangrijk, want zo kunnen we de verdiende spaarpunten aan jouw account koppelen. Als je dan de volgende keer inlogt, kun je meteen zien hoeveel spaarpunten je al hebt verzameld. Lekker overzichtelijk, toch?

Klik hier om in te loggen of een account aan te maken.
Hoe lever ik mijn spaarpunten in?
In onze winkel in Beek kan je de spaarpunten inleveren tijdens het afrekenen van je aankoop. Shop je online? Dan kan je de spaarpunten inleveren op de betaalpagina. Hier kan je aangeven hoeveel spaarpunten je wilt inleveren op je bestelling.
Wat zijn mijn spaarpunten waard?

Als je een artikel koopt dat niet is afgeprijsd, spaar je automatisch 5%. Na 14 dagen wordt dit bedrag automatisch toegevoegd aan je account, zodat je het kunt gebruiken bij je volgende aankoop. Het is superhandig, want je hoeft er verder niets voor te doen! Gewoon lekker shoppen en automatisch sparen voor je volgende aankoop.

Kan ik mijn spaarpunten weggeven of inwisselen voor geld?
Jammer genoeg is het niet mogelijk om je spaarpunten in te wisselen voor cash. Je kunt ze alleen gebruiken bij een aankoop bij Castelijn Mode Beek of Modecastelijn.nl. De spaarpunten zijn gekoppeld aan jouw persoonlijke account, dus je kunt ze niet aan iemand anders overdragen. Het is ook niet mogelijk om spaarpunten van verschillende accounts te combineren voor één bestelling.
Geldigheid
De spaarpunten die je verzamelt zijn 2 jaar geldig vanaf het moment van ontvangst. Dus zorg ervoor dat je op tijd van de korting gebruik maakt! Uiteraard worden de verdiende spaarpunten weer afgetrokken als je besluit om je bestelling terug te sturen.
Klantenservice