Naar boven

Colberts & Blazers

Colbert

Wat is een zakelijke outfit zonder Colbert? Helemaal niks, dat hoort er gewoon bij. Maar tegenwoordig hoeft het niet alleen maar zakelijk. Je kan ook goed een colbert dragen in een casual outfit. Hierbij zijn de colbert’s van Vanguard een goed voorbeeld. Ze zien er netjes uit maar je kan die goed dragen op een leuke en stoere jeans. Zo kan je goed naar een leuke verjaardag of een avondje uit.

Blazer of Colbert?

k hoor het je denken, zit daar een verschil in dan? Ja zeker daar zit een verschil in. Een colbert kan je dragen voor zowel zakelijk als casual en kan ook goed buiten gedragen worden. Een blazer is de wat nettere variant. Ook zie je die vaker in de wat donkere kleuren zoals blauw, zwart maar ook in het donkergrijs. Vaak zijn de kopen van een soort zilver of goud, zodat het een wat nettere uitstraling heeft.Een blazer wordt vaak gecombineerd met een chino.

Winkelen in Beek

In onze winkel in Beek kan je op 2 afdelingen terecht voor deze kleding. We hebben onze eigen Business afdeling, waar je voor de zakelijke outfits terecht kan. Hier vind je merken zoals Roy Robson, Genti, Strellson en nog veel meer. Voor de casual kleding hebben wij onze eigen mannen kelder gemaakt. Hier kan je terecht voor de merken Vanguard, State of Art, Blue Industry en Tommy Hilfiger. Maar niet alleen voor kleding kan je daar terecht ook voor een lekker glas whiskey van onze eigen Castelijn Bar.

Online winkelen

Naast onze winkel in Beek kan je ook in onze webwinkel terecht voor jou favoriete kleding. Van nette kleding tot een nieuwe outfit voor een festival. Ideaal thuis winkelen dus. Wil je toch liever winkelen in een winkel? Kom dan langs in Beek, we zetten de koffie al klaar voor je.