Naar boven

Colberts & Blazers

(68) (68 artikelen)

Colbert

Wat is een zakelijke outfit zonder Colbert? Helemaal niks, deze hoort er gewoon bij. Een colbert hoeft tegenwoordig niet alleen in een zakelijke setting gedragen te worden. Er zijn zoveel soorten colberts en blazer voor meerdere soorten gelegenheden. Je kunt het tegenwoordig dragen voor business en casual in je vrijetijd. Dit is natuurlijk goed te combineren met een mooi paar jeans of een chino. Mooie ruite colberts van Roy Robson zijn erg leuk om af te wisselen van de normale blauw of zwarte Colberts. 

Overhemden

Onder een colbert kan je natuurlijk een T-shirt eronder dragen of een coltrui. Een overhemd staat natuurlijk het leukst met een overhemd eronder, daar hebben wij er gelukkig ook veel van in de winkel. Wij hebben verschillende overhemden van PME-Legend, Vanguard, Cast iron en State of Art. 


Je kunt ook goed een Colbert dragen in een casual outfit. Hiervan zijn de Colberts van Vanguard een goed voorbeeld. Ze zien er netjes uit maar je kunt ze ook goed dragen op een stoere jeans. Leuk voor een verjaardag of een avondje uit!
 

Blazer of Colbert?

Ik hoor je denken: "Zit daar dan een verschil in?" Jazeker, daar zit een verschil in! Een Colbert kun je dragen voor zowel zakelijk als casual. Bovendien kan hij ook goed buiten gedragen worden. Een blazer is de wat nettere variant. Je ziet ze vaker in de wat donkerdere kleuren zoals blauw, zwart maar ook in het antraciet. Vaak zijn de knopen van een zilver- of goudkleurig metaal, zodat het geheel een wat nettere uitstraling heeft. Een blazer wordt vaak gecombineerd met een chino.

Winkelen in Beek

In onze winkel in Beek kun je op 2 afdelingen terecht voor deze kleding. We hebben onze eigen Business-afdeling, voor de zakelijke outfit. Hier vind je merken zoals Roy Robson, Genti, Strellson en nog veel meer. Voor de casual kleding hebben wij onze eigen mannenkelder gemaakt. Hier kun je terecht voor de merken Vanguard, State of Art, Blue Industry en Tommy Hilfiger. Maar aan de innerlijke mens wordt ook gedacht, je kunt in onze kelder ook genieten van een lekker glas whiskey van onze eigen Castelijn-Bar.

Online winkelen

Naast onze winkel in Beek kun je ook in onze webwinkel terecht voor jouw favoriete kleding. Van nette kleding tot een nieuwe outfit voor een festival. Ideaal thuis winkelen dus. Wil je toch liever winkelen in een winkel? Kom dan langs in Beek, we zetten de koffie al klaar voor je........