Naar boven
  • Op een werkdag voor 21.00 besteld, morgen in huis
  • GRATIS verzending vanaf €40,-
  • 14 dagen bedenktijd Slechts €4,75 retour kosten
  • Niet goed? Geld terug!

Broeken & jeans

Wil je een heren jeans komen passen in onze winkel? Neem even contact op met ons of het artikel op voorraad is.
Als je op onze webshop voor 21:00 besteld heb je het de volgende dag in huis.

Inspiratie: Top 10 heren broeken
Jeans modellen: Slim FitRegular Fit | Tapered Fit

Heren jeans

Heren jeans koop je bij Castelijn Mode Beek. Je hoort er gewoon een in de kast te hebben liggen. Maar je hebt ze in verschillende soorten, maten en wassingen. Per merk kun je ongeveer uitzoeken voor welke gelegenheid je de broek nodig hebt. Voor zakelijk, vrije tijd of voor een casual outfit.

Maar hoe combineer je alles? Het kan een shirt, sweater, pullover of een vest zijn. Zo kan je ook een leuk overhemd erop dragen voor het zakelijke en als je daarna gezellig met vrienden naar de kroeg gaat doe je het bovenste knoopje los en je bent lekker casual. Een heren jeans combineer je dus met je jouw favoriete kleding.

Spijkerbroek

Eigenlijk moet je het geen jeans noemen maar een spijkerbroek. Het is een broek  (meestal is die blauw, maar tegenwoordig heb je ze ook in andere kleuren) die gemaakt is van heel stevig katoen. Ze worden al gemaakt sinds 1847. De toenmalige goudzoekers wilde een broek hebben die sterker was dan de broeken die ze al hadden. Hierdoor ging Levi Strauss experimenteren met nieuwe soorten broeken en daaruit is de spijkerbroek gekomen. Pas vanaf de tweede wereldoorlog is de spijkerbroek bekend in europa.

Heren broeken

Heren jeans broek daar kom je voor naar Castelijn Mode Beek. We hebben genoegen jeans broeken van skinny tot aan regular en van merken als PME Legend tot aan Meyer. Zo is er voor iedereen een geschikte jeans broek!