Naar boven
  • Op een werkdag voor 21.00 besteld, morgen in huis
  • GRATIS verzending vanaf €40,-
  • 14 dagen bedenktijd Slechts €4,75 retour kosten
  • Makkelijk achteraf betalen met Afterpay

Cast Iron kleding

cast iron logo Ben je opzoek naar Cast iron kleding? Dan zit je bij Castelijn Mode Beek helemaal goed, want hij hebben de grootste Cast iron kleding collectie van heel Limburg! Van jeans broeken tot aan de leukste shirts we hebben het allemaal.

Cast Iron kleding

Cast iron kleding premium denim is een merk die vooral kijken naar de modische jong inspirerende man. De collectie van cast iron kleding is een ultieme mix van denim en confectie kleding. De betekenis is Giet ijzer, ze doen alle stijlen in een giet ijzer en komt met hun eigen modische stijl. De collectie is heel breed van denim naar colbert en van een korte broek naar een shirt. Ze hebben gewoon elke keer weer een top colectie.

De Cast Iron kleding collectie word gebaseerd op het uiten van mannelijkheid. De brede schouders worden hierbij met name geaccentueerd. Hiervoor gebruiken ze een combinatie van de pasvorm, kleuren en stoffen.

Cast Iron kledingCast Iron Kleding inspiratie

Cast Iron kleding haalt hun inspiratie het verleden net zoals je ziet in de video hier beneden. Ze pakken de uitstraling van de oude ford mustang en gebruiken dat in hun hele uitstraling. Ook hun hele collectie heeft klassiekers er in zitten van jeans broeken tot aan super leuke jacks. Maar ondanks dat ze hun inspiratie halen uit het verleden gebruiken ze wel de trends van nu om de collectie compleet te maken.