Naar boven

Cast Iron kleding

Cast Iron

Cast Iron kleding

Cast iron kleding premium denim is een merk die vooral kijken naar de modische jong inspirerende man. De collectie van is een ultieme mix van denim en confectie kleding. De betekenis is Giet ijzer, ze doen alle stijlen in een giet ijzer en komt met hun eigen modische stijl. De collectie is heel breed van denim naar colbert en van een korte broek naar een shirt. Ze hebben gewoon elke keer weer een top colectie.

De Cast Iron kleding collectie word gebaseerd op het uiten van mannelijkheid. De brede schouders worden hierbij met name geaccentueerd. Hiervoor gebruiken ze een combinatie van de pasvorm, kleuren en stoffen. Ze doen dit al vanaf 2003 dus ze weten heel goed waar ze mee bezig zijn en elke jaar komen ze weer met een aantal collectie.

Cast Iron kledingCast Iron Kleding inspiratie

Cast Iron kleding haalt hun inspiratie het verleden net zoals je ziet in de video hier beneden. Ze pakken de uitstraling van de oude ford mustang en gebruiken dat in hun hele uitstraling. Ook hun hele collectie heeft klassiekers er in zitten van jeans broeken tot aan super leuke jacks. Maar ondanks dat ze hun inspiratie halen uit het verleden gebruiken ze wel de trends van nu om de collectie compleet te maken.

Cast Iron trend

De trend van het najaar is toch echt wel dat de fuctionaliteit vergroot wordt. Zo kan je een outfit voor meerdere situaties gebruiken zoals je werk, feestje of een gezellig dagje weg. Niet alleen in de looks ga je dat zien maar ook in de stoffen. Zo gaat een outfit steeds fijner zitten en kan je er ook beter in bewegen. Doordat de stoffen ook mee gaan met de tijd kan het ook beter tegen verschillende weersomstandigheden. Of het nu regent of niet, je kleding kan er zeker tegen! Ook Cast Iron gaat mee in de trend en dat laten ze heel goed zien met hun mooie kleding collectie. Wist je trouwens dat wij bij Castelijn Mode Beek de grootste collectie van Cast Iron van heel Limburg! Daarnaast hebben we ook een eigen shop in shop van Cast Iron kleding in onze winkel waardoor het merk stijlvol eruit ziet!

Cast Iron kleding combineren

Cast Iron kleding is heel goed te combineren met de merken Scotch & Soda, Denham, Blue Industry, Matinique maar ook met PME Legend. Je kan het zo combineren dat je look de juiste uitstraling heeft die bij jouw past. Maar ook kan je look(zoals de trend is) voor meerdere situaties gebruiken, zoals bijvoorbeeld zakelijk en ook casual als je lekker wat gaat drinken met je vrienden. Dus als je kijkt tussen de Cast Iron collectie neem dan ook eens een kijkje tussen de andere merken!
Cast Iron jeans

Cast Iron Winkel

Wil je Cast Iron winkelen dan moet je echt bij Castelijn Mode Beek zijn. Hier hebben we de grootste Cast Iron collectie van Limburg en met de andere merken zoals Scotch & Soda en Denham kan je een perfecte outfit maken. Precies zoals jij het wilt dragen! Van de stoerste jeans broeken tot de leukeste shirts of sweaters, je hebt het allemaal bij Castelijn Mode Beek. Zo heb je altijd de leukste outfit waar je het voor nodig hebt. Dus ben je opzoek naar een Cast Iron winkel, kom gezellig naar Castelijn Mode Beek.

Bestel je toch liever online? Ook dat kan bij ons! Weet je nog niet zeker of het de juiste maat is of dat het leuk staat bij andere items uit je kledingkast? Bestel dan makkelijk en snel met Afterpay en betaal pas na 14 dagen.