Naar boven
  • Familiebedrijf sinds 1953
  • Gratis bezorging op Nieuwe Collectie Sale items gratis bezorgd vanaf €40,-
  • Thuiswinkel Waarborg certificaat
  • 14 dagen bedenktijd
  • Meer dan 1.000 artikelen op voorraad
  • Gratis achteraf betalen met Afterpay

Opus Kleding

Opus

Opus

Opus is in het jaar 2000 begonnen met het produceren van broeken, maar tegenwoordig is Opus een volwaardig damesmerk met een uitgebreide collectie. Het laat zien dat ze oog hebben voor detail in een casual en een beetje ‘’klassieke’’ collectie. Klassiek staat tussen haakjes, want het is net hoe je het zelf combineert. Draag je sportieve sneakers onder een outfit van Opus, dan oogt het ook meteen sportief. Maar je kunt de outfit ook netjes dragen met een paar hakkenschoenen en een leuke blazer. Net hoe je het zelf wil combineren.
Opus kleding
Elk half jaar zorgt Opus er voor dat ze 6 leveringen maken, waardoor de collectie altijd up-to-date is. Maar ze vergeten nooit hun eigen uitstraling, waardoor elke levering met elkaar te combineren is. Zo shop je heel makkelijk een hele leuke outfit van Opus bij elkaar.

Opus verkooppunt

In onze winkel in Beek kun je Opus ook heel makkelijk combineren met andere collecties zoals Someday en YaYa. Waardoor je snel en makkelijk je nieuwe garderobe bij elkaar hebt gevonden. Dat maakt dat we één van de grootste Opus-verkooppunten van Limburg zijn. Maar dat is nog niet alles, want je parkeert ook nog eens gratis voor de deur van onze winkel en je krijgt een lekker kopje cappuccino van het huis tijdens of na het shoppen. Tot snel!