Naar boven
  • Werkdag voor 15:00 besteld, morgen gratis bezorgd
  • 14 dagen bedenktijd
  • Gratis achteraf betalen met Afterpay
  • Niet goed? Geld terug!

Opus Kleding

Opus

Opus

Ze begonnen met alleen maar broeken in het jaar 2000 maar tegenwoordig is Opus een volwaardig damesmerk met een uitgebreide collectie. Ze laten zien dat ze oog hebben voor detail in een casual en een beetje ‘’klassieke’’ collectie. Klassiek staat tussen haakjes, want het is net hoe je het zelf combineert. Draag je er sportieve sneakers onder een outfit van Opus dan oogt het ook meteen sportief. Maar je kan het ook netjes dragen met een paar hakken schoenen en een leuke blazer. Net hoe je het zelf wilt combineren
Opus kleding
Elk half jaar zorgen ze ervoor dat ze 6 leveringen maken waardoor er ook altijd iets nieuws tussen zit in hun collectie. Maar ze vergeten nooit hun eigen uitstraling waardoor elke levering met elkaar te combineren is. Zo shop je heel makkelijk een hele leuke outfit van Opus bij elkaar.

Opus verkooppunt

In onze winkel in Beek kan je Opus ook heel makkelijk combineren met andere collecties zoals Someday en YaYa. Waardoor je snel en makkelijk je nieuwe garderobe bij elkaar hebt gevonden. Dat maakt het tot we een van de grootste Opus verkooppunten van Limburg zijn. Maar dat is nog niet alles, want je parkeert ook nog eens gratis voor de deur van onze winkel en je krijgt een lekker kopje cappuccino van het huis tijdens of na het shoppen. Tot snel!