Naar boven

Dames broeken

Dames broeken

Ben je opzoek naar een dames broek? Dan zit je bij Castelijn Mode Beek helemaal goed! Van een skinny jeans tot aan een leren broek. We hebben het allemaal. Met meer dan 100 modellen mogen wij ons wel een specialist noemen. Van denims tot aan pantalons en van skinny tot aan baggy. Kom gezellig eens langs en scoor een nieuwe dames broek.

Dames broeken trends 2019

Wij vinden het belangrijk dat je het hele jaar door met de juiste dames broeken trends meegaat. Daarom hebben we altijd de nieuwste trends in onze winkel hangen en ook op onze webshop kun je ze vinden. In 2019 vind je veel prints terug op broeken, zoals bloemen maar ook strepen op de zijkant. Vooral de laatste trend maakt een dames broek heel sportief. Maar dat is niet alles, een trend is functional fashion. Zo kan je een broek gebruiken voor verschillende gelegenheden. Ga je naar je familie toe of ga je naar een feestje dat kan allemaal met de zelfde broek.

Vroeger was het echt niet te doen. Deze dames broek werd toen bijna nooit gedragen. Een Spijkerbroek voor dames maar tegenwoordig is het normaal. Elke vrouw heeft er wel een in haar kast liggen. Of het nu een boyfriend jeans is of een skinny jeans het hoort er gewoon bij de mode trends ano 2019. Een dames spijkerbroek is echt niet meer wat het vroeg was maar is echt een style item.

Van klassiek naar trendy, spijkerbroek voor dames is het helemaal. Als vrouw zijnde kan je er niet meer omheen. De jeans hoort gewoon thuis in jullie kleding kast. Eigenlijk zijn ze altijd in de mode geweest alleen de soorten veranderen steeds. Maar langzaam komen die trends van ‘’vroeger’’ weer terug. Kijk maar naar de flared jeans. In de jaren 70 en 80 was dit echt de trend en het kon niet gek genoeg. Daarna zag je ze nergens meer, maar tegenwoordig zie je ze steed weer vaker en durven vrouwen deze jeans goed te dragen. Spijkerbroek dames, je kan er niet meer omheen!