Naar boven

Dames broeken

Wil je een dames broek komen passen in onze winkel? Neem even contact op met ons of het artikel op voorraad is.
Als je op onze webshop voor 22:00 besteld heb je het de volgende dag in huis.

Dames broeken

Ben je opzoek naar een dames broek? Dan zit je bij Castelijn Mode Beek helemaal goed! Van een skinny jeans tot aan een leren broek. We hebben het allemaal. Met meer dan 100 modellen mogen wij ons wel een specialist noemen. Van denims tot aan pantalons en van skinny tot aan baggy. Kom gezellig eens langs en scoor een nieuwe dames broek.

Dames broeken trends 2019

Wij vinden het belangrijk dat je het hele jaar door met de juiste dames broeken trends meegaat. Daarom hebben we altijd de nieuwste trends in onze winkel hangen en ook op onze webshop kun je ze vinden. In 2019 vind je veel prints terug op broeken, zoals bloemen maar ook strepen op de zijkant. Vooral de laatste trend maakt een dames broek heel sportief. Maar dat is niet alles, een trend is functional fashion. Zo kan je een broek gebruiken voor verschillende gelegenheden. Ga je naar je familie toe of ga je naar een feestje dat kan allemaal met de zelfde broek.

Spijkerbroeken dames

Vroeger was het echt niet te doen. Deze dames broek werd toen bijna nooit gedragen. Een Spijkerbroek voor dames maar tegenwoordig is het normaal. Elke vrouw heeft er wel een in haar kast liggen. Of het nu een boyfriend jeans is of een skinny jeans het hoort er gewoon bij de mode trends ano 2019. Een dames spijkerbroek is echt niet meer wat het vroeg was maar is echt een style item.