Naar boven

PME Legend

PME Legend logo PME Legend laat zich inspireren door klassieke vliegtuigen en piloten. De piloten moesten zich continu aanpassen aan de omstandigheden en aan die stijl heeft PME Legend hun collectie gebaseerd met echt hele stoere jeans en andere items.

PME Legend

PME Legend is vooral onderscheidend in de nederlandse pasvorm en de stoere no-nonsense uitstraling. De Aviator en Commander zijn gemaakt voor de echte jeans fan! En die liefde gaat verder dan de spijkerbroek. De polo´s en shorts maken jouw jeans-casual look compleet. En als je dan echt die hard denim lover bent, kan de Bare Metal jeans natuurlijk niet ontbreken. Als laatste heeft Skyhawk toegevoegd aan hun jeans collectie. PME Legend hoort in je kledingkast te hangen als je als man van jeans houdt.

Combineren

Scotch & Soda en Cast Iron dat zijn echt merken waar je het goed mee kan combineren. Ze passen goed bij de kledingstijl en is een echte toevoeging aan je outfit. Probeer ook eens een combinatie die jezelf niet snel zal doen. Hier haal je vaak leuke nieuwe outfits uit die je niet zal verwachten.