Naar boven

PME Legend

PME Legend PME Legend laat zich inspireren door klassieke vliegtuigen en piloten. De piloten moesten zich continu aanpassen aan de omstandigheden en aan die stijl heeft PME Legend hun collectie gebaseerd met echt hele stoere jeans en andere items. In onze winkel in Beek hebben we de grootste PME Legend collectie van Limburg, dus kom eens gezellig langs!

PME Legend

PME Legend is vooral onderscheidend in de nederlandse pasvorm en de stoere no-nonsense uitstraling. De Aviator en Commander zijn gemaakt voor de echte jeans fan! En die liefde gaat verder dan de spijkerbroek. De polo´s en shorts maken jouw jeans-casual look compleet. En als je dan echt die hard denim lover bent, kan de nieuwe Curtis jeans natuurlijk niet ontbreken. Als laatste heeft Skyhawk toegevoegd aan hun jeans collectie. PME Legend hoort in je kledingkast te hangen als je als man van jeans houdt. Het merk heeft een grote collectie waar je jouw hele kledingkast kan vullen denk maar eens aans de volgende categoriën

Wat is PME Legend?

PME Legend (Pall Mall Export) is een heren kleding merk dat zich richt op de moderne man. Ze staan vooral bekend om hun jeans broeken. Het is een Nederlands merk wat in de jaren 80 begonnen is. Ze hebben het in uitgebouwd tot het kledingmerk wat het nu is.

Hoe valt PME Legend?

PME Legend heeft een nederlandse pasvorm waardoor ze niet ruim of smal vallen. Als je normaal maat XL hebt dan heb je bij hen ook maat XL. Ook hebben ze een paar PME legend jeans met rits.

Welke stijl heeft PME Legend?

De stijl hebben ze van de piloten van vroeger. Ze moesten goede kwaliteit kleding hebben (wat ook nog eens leuk uit zag) voor de werkzaamheden dat ze hadden. Daarom is PME Legend kleding van goede kwaliteit en net zo stoer als de piloten van vroeger
 

PME Legend combineren

Scotch & Soda en Cast Iron dat zijn echt merken waar je het goed mee kan combineren. Ze passen goed bij de kledingstijl en is een echte toevoeging aan je outfit. Probeer ook eens een combinatie die jezelf niet snel zal doen. Hier haal je vaak leuke nieuwe outfits uit die je niet zal verwachten. Kies eens een PME Legend trui samen met een andere jeans. Ook is het merk heel goed te combineren met Vanguard. Dit komt doordat ze de zelfde kledingstijl hebben. Zo kan je kijken voor welke situatie je een outfit nodig hebt en daar kan je dan een passende outfit voor zoeken.

PME Legend online

Naast onze mooie winkel hebben we ook PME Legend online in onze webshop. Hier vind je een zeer ruime collectie aan kleding items van het merk. Zo vind je o.a. leuke jeans broeken, shirts, sweaters en blouse. En het voordeel wat je hebt als je het online besteld is dat je het kan doen vanuit je eigen stoel. Als dat niet gemak is dan weten we het ook niet meer. Twijfel je nog of het wel het artikel is wat je zoekt? Bestel dan met Afterpay en je betaald het pas als je echt wilt houden. Dus neem maar een kijkje in onze PME Legend online collectie!

PME Legend stijlen

Zoals al eerder gezegd is de hele PME Legend collectie gebaseerd op de oude Amerikaanse piloten en dan niet alleen op de look maar ook om de kwaliteit van de kleding. Als je het eenmaal hebt gedragen wil je geen ander kleding merk meer in je kast hebben liggen. Heb je een nieuwe jeans of shirt nodig dan twijfel niet en kies voor de nieuwe collectie van PME Legend!

PME Legend trend najaar 2019

De PME Legend trend voor het najaar 2019 is toch echt back to basic. Zo zie je weer de piloten jasjes en stoere sweaters terug in hun collectie. En wat je van ze gewend bent is dat de collectie heel clean is zonder veel poespas. De kleuren groen en blauw nemen de boventoon in de collectie met daarbij veel grijs tinten.
PME Legend

 


 

PME Legend winkel Limburg

Ben je opzoek naar een PME Legend winkel in Limburg dan ben je bij Castelijn Mode Beek precies op de jusite plek. Wij hebben de grootste collectie van PME Legend van Limburg. Naast de collectie in onze winkel kunnen we ook nog eens een ruime collectie in onze webshop. Hierdoor slaag je altijd voor je outfit. Natuurlijk hebben wij ook de beroemde jeans collectie helemaal in onze winkel liggen. Zo hebben wij de klassiekers maar ook de nieuwe modellen jeansbroeken in onze winkel liggen. Ben je opzoek naar een PME Legend winkel in Limburg kom dan gezellig naar Castelijn Mode Beek.