Naar boven

Onze winkel

De gezelligste kledingwinkel van Limburg

Ben je op zoek naar een persoonlijke winkelervaring waarbij je kunt rekenen op deskundig advies? Of heb je behoefte aan een gezellige sfeer waar je rustig kunt rondkijken onder het genot van een kopje koffie? Bij ons in Beek ben je aan het juiste adres. Van maandag tot en met zaterdag staan we voor je klaar met de beste service en een warm welkom.

Met een ruime collectie van maar liefst 70 modemerken bieden we voor elk wat wils. En alsof dat nog niet genoeg is, profiteer je bij ons van handige extra's zoals gratis parkeren voor de deur en een gratis vermaak service. Maar wat onze winkel écht bijzonder maakt, is de familiaire sfeer die je meteen bij binnenkomst voelt.

Dus, als je nieuwsgierig bent naar onze winkel en onze collectie, nodigen we je van harte uit om snel eens langs te komen.

Zeer klantvriendelijk personeel, uitgebreide collectie, er is voor elk wat wils. Daarbij mooie gelegenheid om tijdens het shoppen een heerlijke kop koffie te nuttigen.
- review van Kiyoh
 
Meer dan 70 topmerken

In onze winkel van 1200 m² hebben we meer dan 70 modemerken voor dames en heren. Daarom zit er altijd wel wat tussen voor jou! 

Alle merken
Acties en events Castelijn Mode Beek
Acties & Events

In onze winkel in Beek is altijd wat te doen. Van leuke acties tot leuke events en hele gezellige koopzondagen. Neem eens een kijkje tussen onze Acties & Events

Onze Acties & Events
Openingstijden

Wil je weten wanneer onze sfeervolle winkel open is? Bekijk dan nu onze openingstijden!

Onze Openingstijden
 
 
Betaalmogelijkheden

In onze winkel heb je verschillende mogelijkheden om mee te betalen:
- Pin
- Credit Card
- Contant
- Fashioncheque
- Apple Pay
- Castelijn Cadeaukaart

Vriendelijk

In onze winkel zijn we rolstoel vriendelijk. We hebben een rolstoellift waarmee je op onze hoger gelegen verdieping kan komen. Daarnaast hebben we gekeken naar onze gangpaden en we zorgen ervoor dat die ruim genoeg zijn voor een rolstoel of rollator.

Naast de rolstoel zijn we ook vriendelijk voor honden. Je mag gewoon je hond meenemen in onze winkel en ook hun krijgen iets lekkers net zoals zijn of haar baasje.

Ruilen

Heb je een leuke item gekocht of een cadeau en je wilt dit artikel ruilen voor een andere? Geen probleem net zoals in onze webshop heb je in onze winkel 14 dagen de tijd om dit te komen ruilen in onze winkel.