Naar boven

Onze winkel

De gezelligste kledingwinkel van Limburg

Word je liever persoonlijk geholpen en geadviseerd? Vind je het gezellig om even langs te komen en kopje koffie te drinken? Of wil je de kleding gewoon eerst voelen en passen? Daarvoor kan je allemaal naar onze winkel in Beek komen. Hier staan we van maandag tot en met zaterdag voor je klaar met de beste service en een lekker kopje koffie of thee! Ben je benieuwd naar onze winkel en onze collectie? Kom dan snel eens langs!

Zeer klantvriendelijk personeel, uitgebreide collectie, net is voor elk wat wils. Daarbij mooie gelegenheid om tijdens het shoppen een heerlijke kop koffie te nuttigen.
- review van Kiyoh
 
Meer dan 70 topmerken

In onze winkel van 1200m² hebben we meer dan 70 modemerken voor dames en heren. Daarom zit er altijd wel wat tussen voor jou! 

Alle merken
Acties en events Castelijn Mode Beek
Acties & Events

In onze winkel in Beek is altijd wat te doen.  Van leuke acties tot leuke events en hele gezellige koopzondagen. Neem eens een kijkje tussen onze Acties & Events

Onze Acties & Events
Personal Shopper

Word jij het liefst persoonlijk geholpen? Maak dan een afspraak bij één van onze personal shoppers van Castelijn. Zij kennen de collectie's van Castelijn tot in de puntjes. Samen zoeken jullie de leukste trend uit die het beste bij jou past!

Personal Shopper
 Misschien ben je ook opzoek naar