Naar boven

Onze winkel

De gezelligste kledingwinkel van Limburg

Word je liever persoonlijk geholpen en geadviseerd? Vind je het gezellig om even langs te komen en een kopje koffie te drinken? Of wil je de kleding gewoon eerst voelen en passen? Daarvoor kun je allemaal naar onze winkel in Beek komen. Hier staan we van maandag tot en met zaterdag voor je klaar met de beste service en een lekker kopje koffie of thee! Ben je benieuwd naar onze winkel en onze collectie? Kom dan snel eens langs! Wij staan voor je klaar!

Zeer klantvriendelijk personeel, uitgebreide collectie, er is voor elk wat wils. Daarbij mooie gelegenheid om tijdens het shoppen een heerlijke kop koffie te nuttigen.
- review van Kiyoh
 
Meer dan 70 topmerken

In onze winkel van 1200 m² hebben we meer dan 70 modemerken voor dames en heren. Daarom zit er altijd wel wat tussen voor jou! 

Alle merken
Acties en events Castelijn Mode Beek
Acties & Events

In onze winkel in Beek is altijd wat te doen. Van leuke acties tot leuke events en hele gezellige koopzondagen. Neem eens een kijkje tussen onze Acties & Events

Onze Acties & Events
Openingstijden

Wil je weten wanneer onze sfeervolle winkel open is? Bekijk dan nu onze openingstijden!

Onze Openingstijden
 
 
Betaalmogelijkheden

In onze winkel heb je verschillende mogelijkheden om mee te betalen:
- Pin
- Credit Card
- Contant
- Fashioncheque
- Apple Pay
- Castelijn Cadeaukaart

Vriendelijk

In onze winkel zijn we rolstoel vriendelijk. We hebben een rolstoellift waarmee je op onze hoger gelegen verdieping kan komen. Daarnaast hebben we gekeken naar onze gangpaden en we zorgen ervoor dat die ruim genoeg zijn voor een rolstoel of rollator.

Naast de rolstoel zijn we ook vriendelijk voor honden. Je mag gewoon je hond meenemen in onze winkel en ook hun krijgen iets lekkers net zoals zijn of haar baasje.

Ruilen

Heb je een leuke item gekocht of een cadeau en je wilt dit artikel ruilen voor een andere? Geen probleem net zoals in onze webshop heb je in onze winkel 14 dagen de tijd om dit te komen ruilen in onze winkel.

 Misschien ben je ook opzoek naar