Naar boven

Someday Kleding

(11) (11 artikelen)
Someday

Someday Dames Kleding

Stijlvol en comfortabel, zo kun je de collectie van Someday  het beste noemen. Door het gebruik van de allerfijnste stoffen zit de kleding altijd even lekker. Verder zorgt Someday er altijd voor dat de collectie je lichaam op de mooiste manier accentueert. Someday ligt altijd voor op de trends en weet duidelijk wat er speelt. Het damesmerk is echt gemaakt voor de trendy vrouw die houdt van een unieke, originele en tikkeltje uitdagende kleding stijl. Bij Someday weet je dat je er goed bijloopt. Je kan lekker met verschillende stijlen spelen en kijken wat goed bij jou past. 

Someday: trend en kwaliteit

Ook al is Someday trend gericht, ontbreekt er niks aan de kwaliteit. Alles is mooi gesneden en de pasvorm is voor elke maat juist gemaakt. Dit neemt ook niet weg dat Someday kleding bij meerdere soorten gelegenheden gedragen kunnen worden. Gaat u liever voor een casual look? of juist casual chic? Someday geeft zelfs de optie om er helemaal chic bij te lopen met hun kleding. Er zijn genoeg keuzes binnen de collectie en je kan blijven combineren met verschillende items.  Combineer de collectie ook eens met items van Opus of YaYa.


 

Someday kleding is gemaakt om je de hele dag mooi en stijlvol door het leven te laten gaan, maar dan met het gevoel van een comfy outfit. Naast de snel wisselende collectie hebben ze ook een aantal hele leuke basics in de collectie. Zo kun je makkelijk met een paar items een aantal verschillende outfits maken. Elke outfit met haar eigen unieke uitstraling die precies bij jou past! 

Someday verkooppunt

Op dit moment verkopen we de dameskleding van Someday alleen in onze winkel in Beek. Hier kun je gratis voor de deur parkeren èn genieten van een heerlijke cappuccino tijdens of na het shoppen. Deze krijg je natuurlijk van het huis.

Jouw nieuwe outfit van Someday koop je bij Castelijn Mode Beek.